Linda Merkens en Juliette de Gouw versterken BexerHamstra

14 september 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

HR-adviesbureau BexerHamstra heeft het team versterkt met twee adviseurs: Linda Merkens en Juliette de Gouw.

Linda Merkens, bij BexerHamstra aangesteld als management consultant, is een ervaren projectmanager, management consultant, HR-professional en docent in het hoger onderwijs. De afgelopen vijf jaar werkte ze bij de HAN International School of Business, waar ze doceerde over management, organization & change binnen het vierjarige International Business Program. In het onderwijsdomein was ze eerder enkele jaren actief voor onderwijsinstituut De Baak, als account & projectmanager.

In de tussenliggende periode werkte Merkens enkele jaren als zelfstandig management consultant vanuit haar eigen onderneming in Utrecht. In die hoedanigheid hielp ze bedrijven en zakelijke dienstverleners onder andere met hun profilering en personal branding. In haar vroege loopbaan vervulde ze binnen Deloitte Consulting de rol van HR Business Partner en was ze enkele jaren consultant bij adviesbureau Korn Ferry.

Linda Merkens en Juliette de Gouw versterken BexerHamstra

Juliette de Gouw is bij BexerHamstra gestart als consultant. Hiervoor werkte ze als Corporate Recruiter bij een accountants- en financieel advieskantoor. Daar was ze verantwoordelijk voor recruitment en HR-advisering. Deze rol vervulde ze naast haar masteropleiding (Human Resources Studies) aan Tilburg University. Gedurende haar pre-master deed ze ook ervaring op als assistent research consultant bij een recruitmentbureau.

"Met de komst van Juliette en Linda maakt BexerHamstra een volgende stap in haar ontwikkeling als volwaardig organisatie en beloningsadviesbureau. Hiermee kunnen wij als groeiend bureau onze klanten de ondersteuning blijven bieden met de kwaliteit die zij van ons verwachten", laat Lianne Hamstra, Partner bij BexerHamstra, weten.

In 2020 fuseerden advieskantoor Bexer en branchegenoot Hamstra & Partners tot het huidige BexerHamstra, een organisatieadviesbureau gespecialiseerd in beloningsvraagstukken (compensation & benefits), beloningsbeleid, organisatie-inrichting, pensioenvraagstukken en overige arbeidsvoorwaarden.