Marije van Amstel start als senior consultant bij Kirkman Company

16 november 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Na zes jaar FrieslandCampina heeft Marije van Amstel de overstap gemaakt naar de consultancy.

In 2015 startte Van Amstel bij de zuivelgigant, waar ze eerst het management traineeship doorliep. Tijdens het tweejarige traject deed ze ervaring op binnen verschillende afdelingen van FrieslandCampina en werd ze door middel van een intensief trainings- en coachingstraject klaargestoomd voor een rol als interne adviseur en manager.

Na een periode te hebben gewerkt binnen het inkoopteam was Van Amstel de afgelopen anderhalf jaar actief in het Digital HR-team, waarbij zij ze zich richtte op continu verbeteren binnen het human capital-domein en het verbeteren van talentmanagement. Van Amstel dacht mee over verbeterinitiatieven en droeg bij aan het begeleiden van veranderingen.

Marije van Amstel, Senior Consultant, Kirkman Company

Bij Kirkman Company gaat Van Amstel deze ervaring nu inzetten om “ook andere organisaties verder te helpen. Ik kijk daar erg naar uit.” De Senior consultant is aan de slag gegaan in de HR & Employee Experience-praktijk van het adviesbureau. Deze praktijk helpt organisaties met het neerzetten van de employee value proposition, het bouwen van de “perfecte employee experience”, en het optimaliseren van de HR-werkprocessen.

Impact op alle stakeholders

Waarom Van Amstel voor Kirkman Company heeft gekozen? “Het is een organisatie met het hart op de juiste plek en met de juiste focus”, geeft ze aan. In de visie van het bureau staat het werken aan projecten die positieve impact hebben voor alle stakeholders (niet alleen aandeelhouders) centraal. Sinds vorig jaar is Kirkman Company ook B Corp gecertificeerd, waarmee het aantoont dat het intern de ontwikkelingsdoelen van de VN (SDG’s) zeer serieus neemt.

“Ik zou het heel mooi vinden als ik in mijn rol bij Kirkman Company het leven van de medewerker beter zou kunnen maken, dat zal in elke opdracht mijn streven worden”, aldus Van Amstel.