Vijf Junior Consultants starten (volledig digitaal) bij SeederDeBoer

18 maart 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Vijf nieuwe Junior Consultants zijn na een volledig digitaal wervingstraject gestart bij organisatieadviesbureau SeederDeBoer. 

Sinds 1 maart mogen Jordi van Haaren, Koen Meilink, Nikki Sonneveld, Marlou Smits en Sacha Martini zich junior consultant noemen. Zij werden na het succesvol afronden van hun assessment verrast door een bezoek van het oranje SeederDeBoer volkswagenbusje, om hen te feliciteren en het contract officieel te ondertekenen. 

Ondertussen hebben de nieuwe collega’s de onboardingsweek volledig digital doorlopen. “De eerste week is iets wat aanvankelijk spannend kan lijken,” vertelt Jordi, “maar het programma zit echt goed in elkaar. De eerste week staat voornamelijk in het teken van ‘leren kennen’, van mede Junior consultants tot partners. De oprechte interesse die collega’s in elkaar tonen is meteen voelbaar doordat iedereen ruim de tijd neemt om kennis te maken.” 

Vijf Junior Consultants starten bij SeederDeBoer

Sacha sluit zich hierbij aan. “Ik vond het echt opvallend hoe SeederDeBoer het voor elkaar heeft weten te krijgen dat ik me meteen thuis voel.” “Dat komt denk ik door de mensgerichte aanpak, waar SeederDeBoer ook om bekend staat in haar transformatieopdrachten” stelt Marlou. “Die aanpak hebben wij direct in deze onboardingsperiode mogen ervaren.” 

Voor de vijf collega’s is de mogelijkheid om verschillende organisaties te ontdekken een belangrijke reden om voor het Consultancy Traineeship van SeederDeBoer te kiezen. Bij sommigen is de ervaring in de verschillende sectoren al aanwezig. Zo is Marlou niet vreemd in de zorgwereld, maar wil ze zich juist blijven ontwikkelen: “Het Traineeship biedt de kans om een uitstapje te maken naar een project dat buiten je comfortzone ligt, dat vind ik een uitdaging!”

Trainee Koen heeft daarentegen al ervaring in de financiële sector. Tijdens zijn studie heeft hij een liefde ontwikkeld voor het oplossen van complexe problemen. Onder andere door zijn bedrijfskundige studieachtergrond en werkervaring in de financiële wereld heeft hij de waarde van diversiteit leren kennen: “Een ingewikkeld vraagstuk kan niet vanuit één perspectief getackeld worden. Ik verwacht de komende jaren veel te gaan leren van de veelzijdigheid van SeederDeBoer!”

Naast het ontdekken van welke opdrachten en sectoren elk van hen het meeste energie krijgt, worden er ook individuele doelen gesteld. Zo hoopt Jordi zich te ontwikkelen tot dé verbinder in projecten en focust Nikki zich op het ontdekken van haar eigen specialiteiten.

Met het veelzijdige aanbod aan trainingen en onder begeleiding van een talentmanager, mentor en opdrachtverantwoordelijke gaat dat de kersverse junior consultants ongetwijfeld lukken.