Fronteer promoveert Frédérique Moolenbeek tot Associate Partner

13 januari 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Innovatiestrategie-adviesbureau Fronteer heeft een diversiteitsmijlpaal behaald met de benoeming van Frédérique Moolenbeek tot Associate Partner.

Frédérique Moolenbeek werkt al voor Fronteer sinds maart 2017, toen ze zich als consultant aansloot bij het bureau. De afgelopen bijna vier jaar heeft ze zich voornamelijk gericht op innovatietrajecten en conceptontwikkeling met een focus op verduurzaming en het creëren van positieve impact.

Per 1 januari van dit jaar is Moolenbeek gepromoveerd tot Associate Partner, waarmee ze de eerste vrouwelijke Associate Partner wordt in de twaalfjarige geschiedenis van het Amsterdamse adviesbureau.

Ze sluit zich aan bij het tot voor kort volledig mannelijke leiderschapsteam, bestaande uit oprichters Martijn Pater en James Veenhoff, partner Hein van Es en Associate Partner Martijn Catz.

Frédérique Moolenbeek, Associate Partner, Fronteer

“In een toekomst waarin diversiteit essentieel is voor gezonde groei, ben ik trots om als eerste vrouw het leiderschapsteam van Fronteer te versterken”, laat Moolenbeek weten in een reactie op haar benoeming.

In haar kersverse rol is Moolenbeek medeverantwoordelijk geworden voor de organisatie- en verkoopactiviteiten binnen Fronteer. Vanuit een klantperspectief zal ze blijven werken aan innovatietrajecten en verduurzaming. “Het is mijn ambitie bedrijven te inspireren om door middel van innovatie het verschil te maken voor mens en milieu.”

“Frédérique is van bijzonder grote waarde als het gaat om het schetsen van de toekomst”, zegt Pater over de benoeming. “Zij kan als geen ander klanten meenemen in de scenario’s die voor ons liggen. Zij combineert een sterk gevoel voor merk en design met een echte passie voor de wereld en haar bewoners. Wij kijken erg uit naar de volgende groeistap van Fronteer waar Frédérique mede vorm aan gaat geven.”

Fronteer telt een team van ruim 20 consultants, designers en innovatiestrategen. Het adviesbedrijf mag zich een trotse B Corp noemen en is sinds vorig jaar ook actief in Duitsland via een samenwerkingsverband met Hello Digital.