Famke van der Loon: 'Ik zet graag een extra stap voor de klant'

07 januari 2021 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Regelmatig zet Consultancy.nl een consultant in de schijnwerpers. Vandaag Famke van der Loon, PMO consultant bij FTE Groep. 

Famke van der Loon is sinds de zomer van 2019 verbonden aan FTE Groep. “Door de diversiteit van werkomgevingen heb ik een breed beeld gekregen van de verschillende manieren waarop bedrijven hun medewerkers en teams inzetten om optimale resultaten te behalen.” 

De consultant richt zich vooral op het projectmanagementvak, met een focus op klanten in de financiële sector. “Ik vind het een uitdaging om de basis die ik heb vanuit mijn managementopleidingen te vertalen naar projectmanagement en de ideeën van ‘continu verbeteren’. Het werken in een afwisselende en veranderende omgeving en het bewaken en zorgdragen voor de projectuitvoering is mij op het lijf geschreven.”

Famke van der Loon, PMO consultant, FTE Groep

“Het geeft me energie om in wisselende contexten mijn kwaliteiten in te zetten. Ik kan in een korte tijd de werkprocessen overzien en ik vind het altijd een leuke uitdaging om mij snel en goed in het bedrijf in te voegen. Daarbij zet ik graag een extra stap voor de klant!” 

“FTE Groep kijkt ook altijd welke opdrachten het beste passen bij mijn groei en persoonlijke ambities, zodat ik bij een opdracht ook volledig op mijn plek zit. Samen streven we naar het beste resultaat. “

Naast haar baan bij FTE Groep vindt Van der Loon het belangrijk om haar steentje bij te dragen aan de maatschappij. “Daarom ben ik bestuurslid van een culturele instelling die de kunstbeleving en de uitingen van kunst bij kinderen wil bevorderen. Zo kan ik mijn organisatiekracht op diverse vlakken inzetten.”