FTE Groep zoekt programma- en projectmanagers voor hun community

18 augustus 2023 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Eind 2021 richtte FTE Groep een community voor programma- en projectmanagers op. Het komende jaar ligt de focus op het verder uitbouwen van de community.

De ambitie achter de Programma Managers Community is om professionals binnen het vakgebied de mogelijkheid te bieden om te sparren over interessante thema’s en verschillende aanpakken. Ook kunnen zij elkaar helpen in hun verdere ontwikkeling en gebruikmaken van elkaars kennis in het aanvliegen van businessvraagstukken.

FTE Groep zoekt enthousiaste Programma- en Projectmanagers

Sinds de lancering breidt de community zich steeds verder uit. “Samen hebben we al interessante kennissessies en bedrijfsbezoeken gehad. FTE Groep heeft de ambitie om de Programma Managers Community dit jaar verder te laten groeien”, laat Dias Gnanapragasam weten, Business Solution Manager bij FTE Groep.

Volgens FTE Groep biedt aansluiten bij de Programma Managers Community verschillende voordelen. Zo worden deelnemers onderdeel van een netwerk van gelijkgestemde programmamanagers, krijgen ze direct één-op-één toegang via een het online PMC-platform en kunnen ze tenminste zes waardevolle bijeenkomsten per jaar bijwonen.

Daarnaast biedt het hen kansen en mogelijkheden voor potentiële opdrachten en kunnen ze waardevolle informatie opdoen over de laatste ontwikkelingen binnen het programmamanagementwerkveld.