FTE Groep

Wat doen we?

Onze opdrachtgevers passen zich continu aan. Veranderen en verbeteren. Wij staan organisaties bij in deze verandering en helpen om hun ambities te realiseren. Dat doen we door programma’s en projecten te versterken met onze expertise op het gebied van analyse, advies en implementatie. 

Met onze brede projectexpertise willen wij de ambitie realiseren van elke opdrachtgever die te maken heeft met implementatie programma’s en projecten. Denk hierbij aan de implementatie van wetgeving, nieuwe werkmethodieken of digitalisering. Onze kennis is breed inzetbaar, maar omdat veel van onze huidige klanten te vinden zijn in de financiële dienstverlening en publieke sector, hebben we daar veel domein- en marktkennis. 

Onze consultants

In totaal hebben wij zo’n 80 consultants aan het werk op projecten. Zij zijn ervaren en beschikken over hoogwaardige kennis. Onze consultants opereren als Business Improver. Zij verdiepen zich in de ambities van de opdrachtgever en hebben daarmee een brede kijk op het project. Kunnen zowel in- als uitzoomen, zijn pragmatisch en beschikken over executiekracht. Onze consultants voegen hiermee waarde toe en helpen zo projectmanagers bij het bereiken van resultaten. Zo zorgen we ervoor dat verandering echt wordt gerealiseerd.

Waarom opdrachtgevers kiezen voor FTE

Bij programma’s en projecten zit er vaak flinke druk op de ketel. Op zo'n moment zijn wij er voor onze opdrachtgevers. Wij spreken de juiste taal, zijn doelgericht en zeggen waar het op staat. We sparren samen over de benodigde expertise en zorgen voor een directe inzet van ervaren consultants met de juiste competenties én instelling. Wij gaan er altijd vol voor. Ondersteunen maximaal, maar laten het ook weten als we niets kunnen betekenen. 

Meer informatie over FTE? Ga dan naar onze website.

FTE Groep | Nieuws