Marlies Wisse treedt in dienst bij Kirkman Company

25 november 2020 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Organisatieadviesbureau Kirkman Company heeft voormalig Big Four-adviseur Marlies Wisse toegevoegd aan het team.

Na meer dan zes jaar in Londen gewoond en gewerkt te hebben, is Marlies Wisse naar thuisland Nederland teruggekeerd. Ze legt uit waarom ze kiest voor Kirkman Company als haar nieuwe werkgever: “Ik voel me aangetrokken tot de visie van Kirkman Company. Ik kijk ernaar uit om hieraan bij te dragen.”

Ze doelt hiermee op de visie ‘Op weg naar 100% relevantie voor alle stakeholders’, die beschrijft hoe Kirkman Company kijkt naar de vraagstukken waaraan het bureau werkt. Of het nou gaat om digitale transformatie, leiderschapsverandering, human resources-transformatie of verbeteringen in de operations en supply chain, de consultants van Kirkman Company proberen altijd om bedrijfsdoelstellingen te combineren met de transitie naar een meer inclusieve en duurzame economie.

Marlies Wisse, Kirkman Company

“Ik vind het mooi dat Kirkman Company zich duidelijk inzet om deze transitie te versnellen”, geeft Wisse aan, die meer dan tien jaar aan ervaring in consulting en leiderschap meebrengt naar het adviesbureau uit Baarn.

In de rol van Senior Consultant gaat ze klanten helpen bij organisatietransformaties, met een focus op de zachtere kant van verandering. Wisse heeft een achtergrond in de psychologie en is een ICF geaccrediteerde leadership coach.

Ze begon haar carrière bij Deloitte Consulting in Nederland en Indonesië. Vervolgens heeft ze zes jaar in Londen gewerkt bij retailbedrijf Argos en telecomgigant BT. Meest recentelijk werkte ze voor On Purpose International, een Britse non-profit die zich inzet voor het opleiden en coachen van social impact talent.

Kirkman Company bestaat dit jaar 20 jaar. Het organisatieadviesbureau telt rond de 70 consultants en staf.