Consultancy Traineeship van SeederDeBoer verwelkomt 7 talenten

30 september 2020 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Zeven young professionals zijn gestart in het Consultancy Traineeship van SeederDeBoer. Een voorstelrondje langs de trainees.

David Mooij is gestart in het Consultancy Banking Traineeship van het organisatieadviesbureau. Na het afronden van zijn master International Management ging hij zoek naar een startersbaan die consultancy met banking combineert, en waarbij professionele ontwikkeling een belangrijke plaats inneemt. “Deze heb ik gevonden bij SeederDeBoer, waar er veel ruimte is om te leren en je zowel de bancaire als consultancysector verkent.”

Mark van Oort ontwikkelde al tijdens zijn studietijd een interesse in consultancy. Tijdens een recruitmentevenement leerde hij SeederDeBoer kennen, en het DNA van het bureau sprak hem direct aan. “Vooral de aanpak om niet alleen een advies uit te brengen, maar om ook daadwerkelijk samen met de klant te werken aan deze verandervragen trekt me aan. Daarnaast biedt SeederDeBoer een uitgebreid opleidingsprogramma waar ik veel van verwacht te leren.”

Marieke Paul deed tijdens haar studie ervaring op in de gezondheidszorg op zowel landelijk als lokaal niveau. Na een tijdje in de zorg gewerkt te hebben wil ze nu haar blik verruimen. “Ik wil mijzelf op zowel professioneel als persoonlijk vlak blijven ontwikkelen, een wens die goed aansluit bij het Consultancy Traineeship van SeederDeBoer. De ongedwongen, leergierige en enthousiaste sfeer bij deze organisatie geeft mij het gevoel op de juiste plek te zitten.”

Consultancy Traineeship van SeederDeBoer verwelkomt 7 talenten

Noor Noij had tijdens haar studietijd al stage gelopen in de advieswereld (bij Frisse Blikken en Deloitte) en wist dan ook dat ze de consultancy in wilde. “Doormiddel van de vele trainingen die SeederDeBoer aanbiedt, kan ik mijzelf verder ontwikkelen en ontdekken waar mijn krachten liggen! Ik kijk er dan ook ontzettend naar uit om aan de slag te gaan met complexe verandervraagstukken die op mijn pad komen.”

Sara Bakx deed hiervoor ervaring op in een huisartsenpraktijk, waar ze in aanraking kwam met verschillende verandervraagstukken. “Daar haalde ik veel energie uit. Voor mij was het duidelijk: ik ga na mijn afstuderen aan de slag als organisatieadviseur in de zorg.” En dat is gelukt, want inmiddels is ze trainee bij SeederDeBoer. “Een prachtige organisatie waar ik mezelf kan zijn, maar ook uitgedaagd wordt om zowel op persoonlijk als professioneel vlak het maximale uit jezelf te halen.”

Floor Mooij bracht haar studententijd in Leiden door en heeft een master in Bestuurskunde op zak. “Starten bij SeederDeBoer sprak mij aan omdat de focus ligt op het menselijke aspect van verandermanagement en er veel ruimte voor authenticiteit is. Ik geniet ervan te werken met zoveel diversiteit in collega’s en kijk ernaar uit me op persoonlijk en professioneel vlak verder te ontwikkelen binnen dit traineeship.”

Sophie Holwerda leerde SeederDeBoer kennen voor haar master. “Ik wilde graag werkervaring opdoen, en zij boden mij de mogelijkheid om intern een CRM-implementatie te begeleiden. Een leuke klus waarbij ik zelf ervaring kon opdoen, maar ook veel kon spreken met consultants over hun ervaringen. De enthousiaste verhalen over de menselijke aanpak van SeederDeBoer spraken mij enorm aan.” Inmiddels met master op zak is ze nu actief als trainee.

De nieuwe trainees hebben hun onboarding zowel digitaal als coronaproof op kantoor doorlopen. Ze zitten nu op een opdracht bij een van de klanten van het adviesbureau.