Zes junior consultants maken promotie bij SeederDeBoer

21 april 2020 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Zes junior consultants die succesvol het Consultancy Traineeship van SeederDeBoer hebben doorlopen, zijn gepromoveerd tot consultant. 

Twee jaar geleden zetten Judith Grob, Liset Vliegen, Marloes de Bruin, Milou Baekers, Niall Wall en Wijnand Roëling voor het eerst voet in het Amsterdamse kantoor van het adviesbureau om hun traineeship te starten. Alle zes de trainees kwamen min of meer vers uit de schoolbanken en kozen voor het traineeship vanwege stijle leercurve en de ontwikkelingsmogelijkheden die het programma biedt. 

Inmiddels, 24 maanden later hebben Judith, Liset, Marloes, Milou, Niall en Wijnand opdrachten gedaan door heel Nederland, in de zorg, de financiële en publieke sector. Het zestal voerde deze opdrachten uit bij verschillende organisaties, zoals gemeentes, financiële instellingen, ziekenhuizen en universiteiten. Het zijn dat soort afwisselende ervaringen die voor de meeste trainees de doorslag geven om voor een traineeshipprogramma te kiezen.

Zes junior consultants maken promotie bij SeederDeBoer

Het traineeship bij SeederDeBoer kent twee varianten. Met het zogeheten Banking Traineeship stoomt het bureau starters klaar voor een carrière in de bankensector, terwijl het Consultancy Traineeship zich logischerwijs richt op young professionals die de ambitie hebben om als adviseur bij SeederDeBoer aan de slag te gaan.

Dit geldt ook voor de zes jonge talenten, die zich per 1 april nu vol trots volwaardig consultant mogen noemen. “Met het succesvol doorlopen van ons Consultancy Traineeship hebben zij laten zien dat ze klaar zijn voor de stap naar consultant en een mooie toekomst binnen SeederDeBoer. Gefeliciteerd allemaal”, laat Justin Vosveld, partner bij SeederDeBoer, weten.

In april volgend jaar zullen naar verwachting wederom zes huidige junior consultants de stap naar consultant maken.