Zes nieuwe junior consultants gestart bij SeederDeBoer

25 april 2019 Consultancy.nl 4 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Begin april zijn zes nieuwe junior consultants gestart bij SeederDeBoer. SeederDeBoer is verheugd over de versterking. Zij zullen de komende twee jaar werken aan complexe verandervraagstukken voor uiteenlopende opdrachtgevers van het adviesbureau, en worden opgeleid tot organisatieadviseur.

Ike Uwaoma merkte tijdens zijn studies Bedrijfseconomie en International Management dat consultancy hem erg aansprak. “Ik vind het razend interessant om aan uiteenlopende en complexe vraagstukken van bedrijven te werken om hen weer vooruit te helpen.” Het traineeship biedt hem naar eigen zeggen de kans om uitdagende opdrachten te doen in verschillende sectoren. “Dat was voor mij een belangrijke reden om voor SeederDeBoer te kiezen.” Hij voegt toe: “Daarnaast is de openheid binnen de organisatie en mijn sociale karakter ook een erg goede match.”

Lian Nel begon haar academische carrière aan de Universiteit Utrecht waar zij de bachelor ‘Economics and Business Economics’ behaalde. Daarna maakte ze een uitstapje naar Kaapstad waar ze stage liep bij het internationale communicatie en marketingbureau Saatchi & Saatchi. Naderhand keerde ze terug naar Utrecht waar ze de master ‘Business Development and Entrepreneurship’ afrondde. “Lian kijkt op een praktische manier naar complexe vraagstukken, zorgt voor betrokkenheid en enthousiasme in een team en is een echte aanpakker”, laat SeederDeBoer weten.

Ivo de Graaf rondde recent een Master in Filosofie af aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens zijn studie heeft De Graaf op professioneel niveau geroeid en was hij voorzitter van de Amsterdamse roeivereniging Nereus. Bij SeederDeBoer wil hij zich vakinhoudelijk en persoonlijk ontwikkelen om organisaties beter te begrijpen en positief te veranderen. “De sterk mensgerichte manier van werken spreekt mij daarin erg aan”, aldus De Graaf.

Zes nieuwe junior consultants gestart bij SeederDeBoerLoes van der Laan is gestart als junior consultant bij SeederDeBoer nadat ze afgelopen jaar de onderzoeksmaster Global Health afrondde aan de VU. Eerder voltooide ze aan de UvA de bachelor psychobiologie en deed ze zowel binnen als buiten Europa ervaring op in de zorgsector. Ondanks dat haar achtergrond in de zorgsector ligt, kijkt ze ernaar uit om te werken aan uitdagende maatschappelijke vraagstukken in verschillende sectoren. “Ik ben ervan overtuigd dat ik in deze functie alle mogelijkheden krijg om mezelf op zowel professioneel als persoonlijk vlak verder te ontwikkelen.”

Judith Roffel studeerde arbeids- en organisatiepsychologie, met een uitstap naar bedrijfskunde, een opleiding die naar eigen zeggen “op het lijf geschreven” was. “Verschillende buitenland- en werkervaringen hebben mijn fascinatie voor menselijk gedrag en procesefficiëntie aangewakkerd en die blijft groeien.” Bij SeederDeBoer wil Roffel mensen in organisaties helpen door betekenisvolle veranderingen te realiseren. “SeederDeBoer geeft mij daarin de ruimte om te ontdekken waar mijn krachten en toegevoegde waarde liggen.”

Wout Roelofs voltooide afgelopen jaar de Master Sportbeleid en Sportmanagement aan de Universiteit Utrecht, waar hij eerder de bachelor Taal- en Cultuurstudies had afgerond. Tijdens het duale, tweejarige masterprogramma werkte hij binnen de Judo Bond Nederland mee aan het ontwerp en de invoering van een duurzame verbetercyclus, terwijl hij zijn masterthesis over afhankelijkheid, invloed en verbondenheid binnen het Nederlandse sportbeleidsnetwerk schreef. “Wat SeederDeBoer de ideale plek voor de verbreding van zijn comfortzone maakt, is de kans om te helpen, nieuwe indrukken en inzichten op te doen én een persoonlijk leertraject te volgen”, laat het adviesbureau weten.

Consultancy Traineeship

De zes junior consultants zullen als onderdeel van het traineeship van SeederDeBoer zelfstandig of met collega’s werken aan verschillende vraagstukken bij meerdere opdrachtgevers. Zo worden ze bijvoorbeeld ingezet als project- en/of managementondersteuner, business analist, of analyseren en optimaliseren ze bedrijfsprocessen. Naast hun opdracht volgen ze trainingen op inhoudelijk en persoonlijk vlak om zich verder te ontwikkelen tot organisatieadviseur.