Sebastian Bauer treedt toe tot partnerteam van Novius

06 februari 2020 Consultancy.nl 2 min. leestijd

Novius heeft een nieuwe partner aangesteld. De ervaren Sebastian Bauer gaat zich bij het bureau richten op datamanagement, informatiestrategie en data analytics. 

Bauer maakt de overstap van cimt, waar hij in zich in 2005 aansloot om drie jaar later, in 2008, een Nederlandse vestiging op te zetten. Onder zijn leiding, is het bedrijf uitgegroeid tot een vooraanstaand consultancybureau en implementatiepartner in de markt voor data management, analytics en informatiemanagement diensten. Vandaag de dag telt cimt meer dan 200 medewerkers, die werkzaam zijn vanuit filialen in 's-Hertogenbosch, Hamburg, Berlijn, Keulen en Frankfurt.

Sparringpartner op strategisch niveau

Zelf gaf Bauer de afgelopen jaren leiding aan de kantoren in ’s-Hertogenbosch en Keulen. In een reactie op zijn overstap naar middelgroot adviesbureau Novius, geeft Bauer aan: “De stap naar Novius past precies bij mijn ambitie om als partner aan te sluiten bij een team waar ik als bedrijfs- en technologieadviseur en als sparringpartner op strategisch niveau mijn klanten kan ondersteunen.”

Sebastian Bauer treedt toe tot partnerteam van Novius

De kersverse partner voegt toe: “Gedurende mijn carrière heb ik nationaal en internationaal tientallen organisaties in verschillende sectoren mogen begeleiden met het ontwikkelen en toepassen van strategische en tactische veranderingsprogramma’s op het snijvlak van business en informatietechnologie. Bij Novius kan ik zowel mijn kennis en ervaring als ook mijn ondernemende daadkracht inzetten.”

Uitbouwen dienstverlening

Het aantrekken van Sebastian Bauer sluit volgens Novius partner David de Graaf aan bij de groeiambities van het bureau. “De uitbreiding in dit domein stond al enige tijd op ons verlanglijstje”, geeft hij aan. “Novius richt zicht op regie en ondersteuning van (digitale) transformaties. Datastrategie en -management zijn een cruciale factor om de digitale ambities van organisaties te kunnen waarmaken. Met zijn grote ervaring en enthousiasme voor het vak is hij de aangewezen persoon om onze dienstverlening op dit vlak uit te bouwen.”

Bauer wordt de zevende partner binnen Novius. De andere partners zijn Marc Beijen en Eric Broos (oprichters van Novius), Jeroen Cloo, David de Graaf, Hendrik Stadman Robaard en Guido Bayens.