Adviesgroep Novius - a company of RoyalHaskoningDHV

De adviseurs en managers van Novius geven richting aan complexe transformaties van organisaties door geïntegreerde inzet van op de strategie afgestemde ICT en nieuwe organisatieconcepten. Op basis van onze visie, praktische en creatieve werkmethoden en vernieuwende oplossingen maken wij, samen met de opdrachtgever, complexiteit beheersbaar en realiseren wij daadwerkelijk duurzaam verbeterde bedrijfsresultaten.

Onze opdrachten zijn zeer divers en bevinden zich altijd op strategisch en tactisch niveau binnen de drie-hoek strategie, informatievoorziening en (digitale) organisatieverandering. Gebruikmakend van het door ons ontwikkelde Novius raamwerk hanteren wij een creatieve aanpak waarin niet de technologie, maar de organisatie en haar doelstellingen centraal staan. Tot onze klantenkring behoort het hoger- en topmanagement van de Nederlandse Top-500 organisaties.

Kerndiensten

Novius heeft haar kennis en ervaring gebundeld in zes waarde proposities, die zich richten op de marktbehoeften, de uitdagingen bij onze klanten en de businessfocus en ontwikkeldoelstellingen van onze organisatie. Lees meer over onze diensten op de pagina Novius Diensten.

Daarnaast heeft Novius ook een training- en opleidingsinstituut Novius Academy.

Vakontwikkeling

Wij besteden veel aandacht aan vakontwikkeling. Alle adviseurs maken deel uit van één van de propositieteams waarin kennis en ervaring worden gedeeld. Wij organiseren regelmatig themabijeenkomsten met onze klanten, bieden vakgerichte opleidingsprogramma’s aan via de Novius Academy en delen onze visie op het vakgebied door het publiceren van artikelen en boeken. Hierdoor zijn wij in staat een hoogwaardige dienstverlening met tegelijkertijd een pragmatische en cliëntgerichte instelling te leveren.

Kernwaarden en cultuur

Naast onze inhoudelijke leidraad zijn onze kernwaarden essentieel voor succesvolle opdrachten. Een eerste belangrijke kernwaarde is het neerzetten van de prestatie en het resultaat. Toegevoegde waarde leveren, eigen methodische raamwerken en aanpak, innoverend en uitdagend zijn, ontwerpen én implementeren. Een tweede belangrijke kernwaarde is het samen met de klantorganisatie opdrachten vormgeven en uitvoeren. Dit betekent intensief samenwerken met de klant, dynamische werkvormen, leren en multidisciplinaire teams.

Novianen zijn breed ontwikkeld, analytisch, ondernemend, resultaatgericht, multidisciplinair inzetbaar, samenwerkingsgericht en beschikken over sterke adviesvaardigheden. Wij leveren de klant kwaliteit en worden inhoudelijk geboeid door de variëteit in onze opdrachten. Wij voelen ons thuis bij Novius, zijn betrokken bij al wat het bureau aangaat en zijn geïnteresseerd in hoe het onze collega’s vergaat, zowel zakelijk als privé.

Adviesgroep Novius - a company of RoyalHaskoningDHV | Nieuws