Adviesgroep Novius - a company of RoyalHaskoningDHV | Werken bij

Novius begeleidt organisaties naar een succesvolle Business Transformatie. Het huidige tijdperk van (Digitale) Transformatie biedt spannende uitdagingen voor de toekomst. Hierbij zijn wij er van overtuigd dat iedere organisatie die toekomst zelf kan inkleuren. Ons motto luidt dan ook: “We believe you can shape your future”. Met behulp van de Novius methodiek en ruim 25 jaar ervaring staat ons team voor succesvolle (digitale) oplossingen en groei.

Tevens hebben wij kennisdeling hoog in het vaandel staan. Het overdragen van kennis en vaardigheden staat daarom centraal in onze opdrachten. Daarnaast voorziet onze Novius Academy in tal van opleidingen op diverse vakinhoudelijke gebieden (bijvoorbeeld Architectuur).

Onze klanten zijn (middel)grote spelers in de profit en non-profit sector. Van gemeenten tot verzekeraars en vliegtuigmaatschappijen. Zij staan voor uitdagende veranderopgaven op het raakvlak van strategie, bedrijfsinrichting en ICT. Wij helpen met het ontwikkelen van een efficiënte, marktgerichte, flexibele bedrijfsinrichting. Dit doen wij met een gedegen kennisniveau, een bewezen aanpak, een focus op samenwerking, interactie en nieuwe media. Altijd met als doel hét verschil te maken voor de klant. Elke opdracht die wij uitvoeren is uniek.

Ben jij op zoek naar een inspirerende baan met veel ruimte voor ontwikkeling en ambitie? Solliciteer dan op een van onze vacatures.

Adviesgroep Novius - a company of RoyalHaskoningDHV | Nieuws