Alma Vermeulen en Jolijn Markerink naar Kirkman Company

11 oktober 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Alma Vermeulen en Jolijn Markerink zijn in dienst getreden bij Kirkman Company.

Vermeulen maakt de overstap naar het organisatieadviesbureau uit Baarn vanuit Bright & Company, waar ze haar loopbaan begon en vier jaar werkzaam was. Ze heeft een bachelor Psychologie afgerond aan de universiteit Leiden, waar ze ook een master Sociale- en Organisatiepsychologie heeft behaald. Tijdens haar master is Vermeulen werkzaam geweest als junior consultant op het gebied van training & assessments bij Van Brienen Consulting. 

Bij Kirkman Company is ze aan de slag gegaan als consultant in de HR & Employee Experience-serviceline. Ze richt zich op adviesvraagstukken op het gebied van mens, werk en organisatie. “Van jongs af aan vond ik het al interessant wat mensen drijft en ervoor zorgt dat mensen zich op een bepaalde manier gedragen. Ik zie in de praktijk dat er een duidelijke correlatie bestaat tussen happy en capabele medewerkers, productiviteit en omzet. Ik kijk ernaar uit om innovatieve inzichten te kunnen bieden over de toekomst van de HR-functie aan klanten van Kirkman Company.”

Alma Vermeulen en Jolijn Markerink - Kirkman CompanyMarkerink is aan boord gehaald om de communicatie- en public relations-activiteiten van Kirkman Company uit te bouwen. Ze heeft Reclame, Marketing en Communicatie gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam en heeft onder meer stage gelopen als marketingmedewerker bij Amsterdams marketingbureau Quince. 

Voordat ze bij Kirkman Company startte, was Markerink werkzaam in de retailbranche. Hierbinnen heeft ze verschillende functies bekleed, waaronder communicatie- en pr-medewerker bij Hennes & Mauritz. Daar was ze onder meer verantwoordelijk voor verschillende werkzaamheden die van toepassing zijn op de showroom van het merk, maar ook voor andere activiteiten zoals het op de kaart zetten van een nieuwe duurzame sportcollectie en het organiseren van verschillende events.

Twee maanden geleden trok het adviesbureau ook al Maud Schaapveld (consultant) en Paulien Goudsmit (junior consultant) aan ter versterking van de HR & Employee Experience-praktijk. Deze serviceline wordt geleid door Fred Sonneville en Tim Meurs.