Erwin Rexwinkel voegt zich bij partnerteam van Bright & Company

26 februari 2019 Consultancy.nl 3 min. leestijd

Drie maanden nadat Odette van Son zich bij het partnerteam voegde, heeft Bright & Company zich verder versterkt met de ervaren consultant Erwin Rexwinkel.

Erwin Rexwinkel, die de vierde partner wordt van het adviesbureau in People Strategy, brengt meer dan twintig jaar aan ervaring in het consultancyvak mee naar het bedrijf. Eerder was hij partner bij First Consulting en daarvoor heeft hij partnerrollen vervuld bij Strategic Management Centre, PwC Advisory, Deloitte Consulting en Arthur Andersen Business Consulting. Bright & Company toont zich dan ook verheugd met het aantrekken van de doorgewinterde adviseur. 

De kersverse partner zal zich vooral gaan richten op organisatietransformatie en de human capital kant van verandermanagement. De afgelopen jaren heeft hij, zoals hij aangeeft, constant kunnen zien dat de veranderkracht van organisaties enorm afhankelijk is van hoe goed mensen door verandering heen begeleid worden. “Echt veranderen gebeurt als mensen het samen doorleven en doen, niet als het ze wordt voorgezegd. De betrokkenheid van medewerkers in brede zin is essentieel voor het laten slagen en beklijven van verandering”, aldus Rexwinkel. Erwin Rexwinkel voegt zich bij partnerteam van Bright & CompanyMet de stap naar Bright & Company, maakt Rexwinkel de bewuste keuze om voor een kleiner bureau aan de slag te gaan. Met een team van ongeveer vijftien adviseurs, geldt Bright & Company als een boutique firma die zich volledig richt op het menselijke potentieel in organisaties. Het bureau helpt opdrachtgevers met diensten zoals Organisatie Transformatie, People Strategy, HR effectiveness en People analytics.

Rexwinkel zal zich binnen Bright & Company richten op de Organisatie Transformatie praktijk, van waaruit hij opdrachtgevers zal ondersteunen met het ontwerpen van veranderprogramma's en de uitvoering daarvan. “Onze ambitie is om ons trackrecord in het segment uit te bouwen”, aldus Rexwinkel. Zijn focus zal daarbij primair liggen op private ondernemingen.Bright & Company werkt voor private en publieke organisaties, onder meer: ABN Amro, Ahold Delhaize, Akzo Nobel, ANWB, Menzis, NS, Rabobank, Robeco, TNO, Amsterdam UMC, Unilever en verschillende gemeenten en onderwijsinstellingen.. 

Naast human capital vraagstukken, is de loopbaan van Rexwinkel eveneens gecentreerd rondom het verbeteren van prestaties door het optimaliseren van werkprocessen, organisatiestructuren en managementsystemen.

Op LinkedIn wordt Rexwinkel inmiddels volop gefeliciteerd door oude en nieuwe collega’s. Terwijl verschillende First Consulting collega’s hem sportief succes wensen bij zijn volgende carrièrestap, kan hij ten tijde van schrijven ook rekenen op de hartelijke wensen van meer dan honderd oud-Deloitte en PwC collega’s, opdrachtgevers en overige relaties.

Gerelateerd: Bright & Company zet in op groei met partner Odette van Son.