Morgens begint 2019 met vier nieuwe teamleden

01 februari 2019 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Morgens is het jaar goed begonnen: de organisatie heeft zijn team uitgebreid met maar liefst vier nieuwe professionals. Anniek Akerboom, Mark Reitsma, Ebru Güzeloğlu en Pako de Lange zijn sinds januari in dienst bij het Leidse adviesbureau. 

Anniek Akerboom is begonnen als Junior Consultant en Projectcoördinator. In die laatste rol is ze momenteel verantwoordelijk voor het programma ICT-campus, dat als doel heeft de regio Veenendaal te transformeren naar het landelijke ICT-centrum voor food, health en tech. Akerboom maakte de overstap naar Morgens vanuit Careffect, waar ze ruim anderhalf jaar de rol van Junior Adviseur bekleedde. Vanuit die functie zette ze zich in voor tal van opdrachtgevers zoals het UMC Utrecht: “Daar verzorgde ik als HiX-trainer onder andere offline cursussen voor nieuwe werknemers.” Akerboom is in het bezit van een mastergraad Beleid en Management in de zorg- en levenswetenschappen, die ze behaalde aan de VU Amsterdam. 

Mark Reitsma is bij Morgens gestart als Senior Consultant. Reitsma werkte hiervoor ruim tien jaar voor Parnassia Groep, een Nederlandse aanbieder van geestelijke gezondheidszorg. Hij begon in 2012 bij de zorgaanbieder als Servicemanager E-health. Daarna werkte hij vier jaar voor Brijder Verslavingszorg, dat onderdeel is van Parnassia. Vervolgens keerde hij terug naar de moederorganisatie om voor een periode van drie jaar actief te zijn als Teamcoach. Reitsma begon zijn professionele loopbaan als Psycholoog bij zorgaanbieder PsyQ, waar hij in dienst trad na het behalen van zijn masterdiploma in Klinische Neuropsychologie.

Morgens begint 2019 met vier nieuwe teamleden

De derde nieuwe Morgens-medewerker is Ebru Güzeloğlu. “Ik heb na het volgen van verschillende studies bij een assurantiekantoor gewerkt”, aldus Güzeloğlu. Ze geeft aan het erg naar haar zin te hebben bij haar nieuwe werkgever en legt uit waarom: “Vooruitgang boeken doen we met z'n allen bij Morgens, dat waardeer ik erg. Vooruitgangskracht betekent voor mij vernieuwen, verbeteren en vooruitgaan. Dat zie ik bij Morgens. Ik krijg energie van het oppakken van nieuwe dingen, interne zaken behandelen en samen met mijn collega’s ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt.”

Ten slotte verwelkomde het adviesbureau ook Pako de Lange, die zijn baan bij Jacobs Douwe Egberts inwisselde voor de rol van Medior Consultant bij Morgens. Bij de koffieproducent was De Lange ruim twee jaar eindverantwoordelijk voor het datamanagementteam. Eerder doorliep hij het Young Executive-programma van Boer & Croon. Nadat De Lange in 2013 afstudeerde aan de Universiteit van Tilburg als Master of Science in Strategic Management, begon hij zijn carrière bij HelloFresh Nederland als Customer Care Executive. Bij de maaltijdboxenbezorger liep hij eerder een half jaar stage. 

Lees ookPetra van Zeeland benoemd tot partner bij Morgens.