Lin Heilbron start als consultant portfoliomanagement bij Intermedius

09 januari 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Lin Heilbron is als consultant (strategisch) portfoliomanagement in dienst getreden bij adviesbureau Intermedius.

“We zijn ontzettend blij dat Lin ons team komt versterken”, zegt Otto ten Dam, Managing Director bij Intermedius, een adviesbureau dat zich focust op het gebied van portfoliomanagement. 

Lin heeft een Master Health Care Management aan de Erasmus Universiteit Rotterdam afgerond en daarna in diverse projectmanagementrollen bij het UWV gewerkt. Bij de overheidsdienst was ze onder meer verantwoordelijk voor het geven van advies, het begeleiden van veranderprogramma’s, het in kaart brengen en herverdelen van stuur- en verantwoordingsinformatie en voor het opzetten van innovatieve manieren van werken. Daarvoor deed ze tijdens haar studietijd jarenlange ervaring op bij International Card Services, de grootste uitgever in Nederland van de Visa creditcards. In de rol van Customer Service Representative werkte ze aan klantvraagstukken. Ook was de kersverse Intermedius consultant lid van de ondernemingsraad van de credit card uitgever. 

Over de motivatie van haar overstap naar Intermedius zegt ze: “Ik word enthousiast als ik organisaties kan ondersteunen bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen, daarbij is de hoogst mogelijke klantbetrokkenheid en -tevredenheid een belangrijke driver.” Heilbron omschrijft zichzelf als iemand die altijd op zoek is naar procesoptimalisatie om de kwaliteit van de bedrijfsvoering te verbeteren, waarbij actief stakeholder-engagement en het bouwen van betrokkenheid centraal staan.

Lin Heilbron start als consultant portfoliomanagement bij Intermedius

Het in Gouda gevestigde Intermedius is een snelgroeiend bureau en helpt organisaties met het verkrijgen van meer wendbaarheid, grip en voorspelbaarheid door een effectievere portfoliomanagement. “Door het op gestructureerde wijze stap-voor-stap inrichten van portfoliomanagement, maken wij – samen onze klanten – de geambieerde strategische doelstellingen van hun organisatie waar”, aldus Ten Dam. Tot de klanten van het adviesbureau behoren financiële instellingen, vervoersbedrijven, handelsondernemingen, uitvoeringsorganisatie en gemeenten. 

Bij Intermedius maakt Heilbron deel uit van het team dat zich richt op (strategisch) portfoliomanagement. Ten Dam: “Lin is een echte teamspeler, legt gemakkelijk verbindingen en is ontzettend analytisch. Door haar ervaringen als managementtrainee heeft ze veel ervaring met het geven van advies aan management en directie.” 

Inmiddels is Heilbron aan haar eerste opdracht begonnen – bij de NS adviseert ze over de inrichting van Key Value Metrics. “Ik voel me al sinds de eerste dag zeer op mijn plek bij Intermedius en breng mijn kennis en ervaring graag in de praktijk”, besluit Heilbron. 

Naast Heilbron, zijn de afgelopen twaalf maanden ook Robin Dorsman en Menko Busch gestart als consultants portfoliomanagement bij Intermedius.