Voogt Pijl & Partners ververst stijl en website

19 november 2018 Consultancy.nl

Voogt Pijl & Partners heeft zijn nieuwe website gelanceerd. Op de site is ook de ververste huisstijl van het adviesbureau te zien, inclusief het nieuwe, gestileerde logo. “De site sluit nu beter aan op de groei die we doormaken”, vertelt Management Consultant Michel Witte. “We willen via onze uitingen laten zien dat dit een fantastische plek is voor toptalenten die graag hun tanden zetten in actuele vraagstukken in de financiële sector.” 

Als boutique adviesbureau richt Voogt Pijl & Partners zich specifiek op verandertrajecten en implementaties in de financiële sector. Michel Witte legt uit dat de samenstelling van het team is veranderd door de groei die het bureau de laatste tijd heeft gerealiseerd: “We merken dat we voorheen wat meer een club waren met senior consultants. Het team is nu verder verjongd en daarmee is er een stevigere basis en betere balans. We willen dit ook uitstralen via onze site en huisstijl: we zijn een platte en flexibele organisatie.”

“We kwamen tot de conclusie dat de huidige stijl en website niet aansloten”, vervolgt Witte. “Ten eerste niet bij de opdrachten die we doen: we gaan steeds meer weg van het klassieke projectmanagement en richten ons steeds meer op agile-projecten met de toepassing van slimme technologie. We kregen als feedback dat de uitstraling op onze website niet aansloot bij het beeld dat mensen hebben als ze ons beter leren kennen; het team is jonger en wendbaarder dan de oude site deed vermoeden. Zeker omdat we willen groeien, was aanpassing een must.”

Voogt Pijl & Partners ververst stijl en websiteDus werd besloten dat het tijd was voor een nieuw gezicht: een verversing van de website en de huisstijl. Witte legt uit dat de realisatie samenliep met de wens om de visuele identiteit en het merk van het bureau te laten aansluiten bij “wie wij zijn en waar we voor staan”: “Ook in de praktijk liepen we soms tegen de beperkingen aan van de huisstijl. Het oude logo was bijvoorbeeld veel te lang om goed op LinkedIn te gebruiken, daarom hebben we nu ook een vierkant beeldmerk.” Daarnaast was het volgens Witte inmiddels de hoogste tijd om afscheid te nemen van de originele site: “Die was aan het einde van z’n technische levensduur. Hij was gebouwd op desktopbasis terwijl veel van het verkeer tegenwoordig van smartphones en tablets komt. Dit hebben we ook meteen aangepakt.” 

“Een groot aantal collega’s heeft input gegeven ten aanzien van de uitstraling die ze terug wilden laten komen in de site”, vertelt Witte over de totstandkoming van de nieuwe website. “Onder andere in een aantal werksessies zijn vervolgens de concepten door diezelfde collega’s getoetst en bijgesteld. Onze externe leverancier, The MindOffice, heeft ons begeleid in dit hele traject. Twee collega’s met digitale marketing-affiniteit hebben dit hele proces getrokken. Dit past in hoe wij samen bouwen aan het bureau. Naast je opdracht ben je ook actief in onder meer productontwikkeling, marketing en publicaties – afhankelijk van waar jouw interesse ligt.”

Het resultaat is een frisse, overzichtelijke en strakke site. Een site die laat zien wat de kernwaarden zijn van Voogt Pijl & Partners, zowel richting opdrachtgevers als richting potentiële nieuwe collega’s: lef, karakter en leiderschap. “Wij combineren een sterk imago in de markt en gerenommeerde klanten en opdrachten met de voordelen van een boutique consultancybureau”, aldus Witte. “We zijn flexibel, slagvaardig en onze interne lijnen zijn kort. We werken samen zonder ingewikkelde procedures, overleggen zonder gelaagdheid en gaan recht op onze doelen af.”

De nieuwe site laat ook beter zien hoe het is om te werken bij het bureau. Met impressies van de werkzaamheden, maar ook van de bedrijfsuitjes en de vrijdagmiddagborrel. “We bieden een team van collega's die onderlinge verbinding hoog in het vaandel hebben staan en waarin we elkaar stimuleren het beste uit onszelf te halen”, vertelt Witte. “Als je bij ons komt werken, ga je aan de slag met vraagstukken die hoog op de agenda van de opdrachtgever staan. We innoveren organisaties en pakken wet- en regelgeving aan met de inzet van slimme technologie. Natuurlijk bieden we ook alle mogelijkheden om je professioneel te ontwikkelen of te verdiepen.” Witte besluit: “We hopen dat deze site mensen triggert om ons te leren kennen.”


Meer nieuws over

×
×
A.T. Kearney Accenture ACE Company Adaptif Adlasz Adviesgroep Novius Anderson MacGyver Andersson Elffers Felix Annalise Arlande Arthur D. Little AT Osborne Atos Consulting B&A Bain & Company Baker Tilly BCG Platinion BDO BearingPoint Berenschot Best Value Group Bisnez BlinkLane Consulting BluPoint BMC Boer & Croon Management Bolster Bostec Boston Consulting Group Bright & Company | People Strategy Buitenhuis Advies buro C5 Bvolve Capgemini Invent Centric Cmotions COMATCH Conclusion Connective Payments Count & Cooper De Kleine Consultant Deloitte Delta Capita Digital Power Dimensys Ecorys Eden McCallum Energyprofs Enigma Consulting EY EY-Parthenon Finavista Finext First Consulting Flowant flowresulting FTE Groep FTE Improvery Galan Groep GalanNXT Grant Thornton Groenewout Gupta Strategists Gwynt Hamstra & Partners Hermes | Partners Hospitality Group Hot ITem House of Performance IG&H Consulting & Interim Improven InContext innergo INNOPAY Intermedius ITDS Business Consultants Itility JBR JBR Interim Executives Kirkman Company Korn Ferry KplusV KPMG KPN ICT Consulting Kruger Kurtosis KWINK groep Leeuwendaal M3 Consultancy Magnus Marktlink Mazars McKinsey & Company Mercer Merkle Methis Consulting METRI Mitopics MLC Mobilee Möbius Monitor Deloitte Morgens MSR Consulting Group Oliver Wyman OrangeX Ordina Organize Agile p2 PA Consulting Group Paul Postma Marketing Consultancy PBLQ People Change PNO Consultants Projective Protiviti Proven Partners PwC Qhuba Quantics Quint Wellington Redwood Quintop Raad van Toekomst ResidentieProfs RevelX RGP Rijnconsult Roland Berger Salvéos Schaekel & Partners Schuberg Philis SeederDeBoer Sia Partners Significant Simon-Kucher & Partners SiRM Solid Professionals SOLVE Consulting SparkOptimus Strategy Development Partners Strategy& Student Consultancy Group Summiteers Supply Value Symbol Synechron TEN HAVE Change Management The Next Organization Trevian Turner TWST TwynstraGudde UMS Group UniPartners UPD Van Oers Corporate Finance Vanberkel Professionals Varrlyn Vasco Consult Vintura VODW Voogt Pijl & Partners Wielinq Willis Towers Watson WIN Yellowtail YGroup YNNO Young Advisory Group YourConnector Zanders Zestgroup