Voogt Pijl & Partners versterkt zich met consultant Michel Witte

23 februari 2017 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Consultancybureau Voogt Pijl & Partners heeft Michel Witte toegevoegd aan zijn adviesteam. Witte is na zijn studie Strategic Management aan de slag gegaan bij pensioenuitvoerder MN, waar hij onder meer ervaring opdeed in procesverbeteringen, klantreizen en strategie.

Na zijn studies Master Strategic Management en Bachelor International Business Administration, behaald aan de Tilburg University, is Witte voor MN aan de slag gegaan. Tijdens het Traineeship van een jaar bij de Unit Verzekeringen werkte hij aan procesverbeteringen, klantreizen en de strategie. Vervolgens was hij vier jaar actief in verschillende directie ondersteunende rollen, laatstelijk als secretaris van de Raad van Bestuur.

Naast zijn werkzaamheden als secretaris was Witte betrokken bij verschillende grote strategische verandertrajecten, waarbij het ‘Next Blu’ veranderprogramma, waarbij zowel de harde (processen en organisatie) als de zacht (gedrag en cultuur) kant van verandering aan bod kwam. Daarnaast was hij als Project Lead verantwoordelijk voor de reorganisatie van stafafdelingen. In de rollen heeft hij zich breed ontwikkeld, onder meer op het gebied van Lean, Vermogensbeheer en programma- en verandermanagement.

Michel Witte - Voogt Pijl & Partners

Witte is onlangs in dienst getreden bij management consultancybureau Voogt Pijl & Partners (VP&P). Het bureau uit Amersfoort, dat zich richt op business transformatie vraagstukken in de financiële sector, vertelt over de nieuwe aanwinst: “Michel is een gedreven professional en we zijn blij dat we iemand met zijn kennis en ervaring aan het team hebben kunnen toevoegen.”

Afgelopen periode gingen ook Merit de Jeu, Lynn ten Brummelhuis en Claire Beelaerts aan de slag bij Voogt Pijl & Partners.