Claire Beelaerts van Blokland en Lynn ten Brummelhuis naar VP&P

11 oktober 2016 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Voogt Pijl & Partners, een adviesbureau dat hoofdzakelijk klanten uit de financiële sector ondersteunt bij het begeleiden van trajecten op het domein van business transformaties, heeft zijn team versterkt met twee nieuwe adviseurs: Claire Beelaerts van Blokland en Lynn ten Brummelhuis.

Claire Beelaerts van Blokland werkte hiervoor als Change Management Consultant voor Accenture Consulting en Capgemini Consulting. Bij Voogt Pijl & Partners (VP&P) houdt ze zich bezig met diverse business transformatie trajecten vanuit het oogpunt wendbare organisaties om de toegevoegde waarde te verbeteren.

Beelaerts van Blokland behaalde in 2010 een Master in Bestuur- en Organisatiewetenschap aan de Universiteit Utrecht en heeft inmiddels zes jaar professionele werkervaring opgedaan. De laatste tweeënhalf jaar heeft ze zich bij Accenture gespecialiseerd in de bancaire sector.

Gedurende haar loopbaan heeft ze zich vanuit het operating model gedachtengoed gericht op de fasen design en implementatie. Daarbij heeft ze zich bezig gehouden met organisatieveranderingen, waarbij gedacht kan worden aan het uitwerken en implementeren van reorganisatiekaders, het ontwerpen van global HR en Shared Service Center operating modellen, de realisatie van de ketenveranderkalender en het begeleiden van disentanglement trajecten bij de verkoop van organisatie-onderdelen. Gedurende deze trajecten heeft Beelaerts, die sinds september jongstleden werkzaam is bij VP&P, zowel op co-creatie vlak als het neerzetten van de kaders gewerkt.

Claire Beelaerts van Blokland en Lynn ten Brummelhuis

Lynn ten Brummelhuis startte haar carrière bij IBC Management & Business Consulting Group, waarna ze zich in de zomer heeft aangesloten bij VP&P. Met diverse (change) rollen binnen projecten heeft ze ervaring opgedaan bij zowel de bancaire als verzekering wereld.

Ten Brummelhuis studeerde in 2012 af aan de Rijksuniversiteit Groningen met een Master in Bedrijfskunde | Change Management. Met haar master scriptie bij Berenschot onderzocht ze de impact van Dienend Leiderschap op de veranderbereidheid van medewerkers. 

Een onderwerp dat naar meer smaakte, waardoor ze haar carrière heeft doorgezet in het change management vak. Inmiddels heeft Ten Brummelhuis diverse rollen uitgevoerd, zowel als projectleider voor onderdelen uit een vernieuwingsprogramma, als adviseur van een management team voorafgaand en tijdens een reorganisatie en als eindverantwoordelijke voor de interne communicatie rond een groot veranderprogramma.

Begin dit jaar traden Teuni Derriks en Rolien Fledderus in dienst bij Voogt Pijl & Partners.