VP&P versterkt team met Teuni Derriks en Rolien Fledderus

20 januari 2016 Consultancy.nl

Teuni Derriks en Rolien Fledderus zijn onlangs in dienst getreden van Voogt Pijl & Partners (VP&P). Derriks werkte hiervoor ruim 3 jaar als Consultant voor de IT Advisory praktijk van KPMG. Als Consultant bij VP&P gaat zij zich richten op complexe organisatievraagstukken en het ondersteunen bij verandertrajecten in de financiële sector. Fledderus deed de afgelopen zeven jaar advies en projectmanagement ervaring op bij Atos Consulting.

Na haar studie Business Informatics aan de Universiteit Utrecht startte Teuni Derriks haar carrière bij zakelijke dienstverlener KPMG. Reeds tijdens haar studie liep zij stage bij het Big Four kantoor, waar zij haar afstudeeronderzoek uitvoerde naar Business Process Management en Business Rule Management. Derriks was binnen KPMG Management Consulting voor een periode van ruim 3 jaar werkzaam als Consultant voor de IT Advisory service line, waar zij uitgebreide consultancy ervaring opdeed op het gebied van procesmanagement, lean, digital transformation, IT-systeemimplementaties en verandermanagement. Ook was zij actief binnen het CIO Advisory team, dat zich specialiseert op het gebied van IT strategie.

Derriks deed tijdens haar studie bestuurservaring op bij O.V. Phoinix een Studentencorps aan de Vrije Universiteit Amsterdam, waar zij haar bachelor Information Science afrondde. Tijdens haar bestuursjaar was zij verantwoordelijk voor de financiën van de vereniging, evenals het organiseren van meetings, sociale bijeenkomsten en activiteiten.

Rolien Fledderus heeft de afgelopen 7 jaar als Executive Business Consultant voor Atos Consulting gewerkt. In haar tijd bij de consultancytak van Franse IT-gigant Atos werd zij in tal van projecten ingezet bij onder meer Nationale Nederlanden, verschillende gemeenten, de Belastingdienst, en twee zorgverzekeraars, als procesadviseur, lean consultant, en als project- en programmamanager. Fledderus begon haar loopbaan als Junior Consultant bij PMT Group, waar ze werd gedetacheerd bij Zwitserleven en Interpolis. Ze heeft Bestuurs- en Organisatiewetenschappen gestudeerd aan de Universiteit Utrecht.

Voogt Pijl & Partners
Per oktober 2015 heeft Derriks de overstap gemaakt van KPMG naar haar nieuwe werkgever Voogt Pijl & Partners. Bij het consultancykantoor uit Amersfoort is zij begonnen als Consultant, ten blijdschap van het bureau: “Haar nieuwsgierigheid en leergierigheid hebben ervoor gezorgd dat zij de afgelopen jaren een brede basis aan advies- en projectmanagement vaardigheden heeft ontwikkeld. Teuni heeft zowel nationaal als internationaal ervaring met verandertrajecten in de financiële sector. Door haar natuurlijke enthousiasme en ruimdenkendheid is zij in staat verschillende invalshoeken te belichten, mensen te verbinden en samen met haar klant te werken naar het beoogde resultaat.”

Fledderus is afgelopen maand als Management Consultant in dienst getreden bij Voogt Pijl & Partners, een bureau dat hoofdzakelijk klanten uit de financiële sector ondersteunt bij het oplossen van complexe organisatievraagstukken, bijvoorbeeld rondom nieuwe bedrijfsmodellen, en het doorvoeren van business transformaties. Over de capaciteiten van Fledderus vertelt VP&P: “Rolien haar stijl kan omschreven worden als pragmatisch, resultaatgericht en gedreven. Met haar kwaliteiten op het gebied van communicatie en een vrolijke inslag kan zij goed mensen bij elkaar brengen, samen laten werken en veranderingen in gang zetten.”

Nieuws

Meer nieuws over