Voogt Pijl & Partners versterkt zich met consultant Merit de Jeu

10 november 2016 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Consultancybureau Voogt Pijl & Partners (VP&P) heeft Merit de Jeu toegevoegd aan zijn adviesteam. De Jeu rondde hiervoor het Multi Company Management programma van ORMIT af, waar zij ervaring opdeed in onder meer de financiële sector – waar de meeste van VP&P’s klanten onderdeel van uitmaken.

Merit de Jeu is in 2013 afgestudeerd van haar Master Drug Innovation aan de Universiteit Utrecht (UU). Tegelijkertijd behaalde zij een tweede Bachelor titel in Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Reeds tijdens haar studies deed De Jeu haar eerste werkervaring op. Zo was zij bestuurslid en penningmeester van de Nederlandse Jeugdbond voor Natuurstudie en werkte zij kort als compliance adviseur bij een zorginstelling. 

Na haar studie startte De Jeu haar professionele carrière met het Multi Company Management programma van ORMIT. Tijdens dit traject heeft zij diverse rollen vervuld in de bancaire-, verzekerings- en hightechsector. Hierbij heeft zij onder andere als projectmanager een procesoptimalisatie traject getrokken en als adviseur meegeholpen met het opzetten van een nieuwe afdeling. 

Merit de Jeu

Na een succesvolle afronding van het Multi Company programma is het tijd voor een nieuwe uitdaging. De Jeu is onlangs in dienst getreden bij management consultancybureau Voogt Pijl & Partners. Het bureau uit Amersfoort, dat zich puur op de financiële sector richt, vertelt over de nieuwe aanwinst: “Merit is een scherpzinnige, daadkrachtige en bovenal breed georiënteerde adviseur en projectmanager.”

Afgelopen maand gingen ook Claire Beelaerts van Blokland en Lynn ten Brummelhuis aan de slag bij Voogt Pijl & Partners.