Drie nieuwe professionals gestart bij adviesbureau Morgens

26 september 2018 Consultancy.nl 4 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Morgens heeft drie nieuwe professionals verwelkomd: Joost Imthorn, Lianka Bruijnen en Evelien Boeije zijn recent aan het team van het adviesbureau toegevoegd. Imthorn en Bruijnen zijn allebei gestart als Consultant, terwijl Boeije de rol van Senior Consultant vervult. 

Kersverse Senior Consultant Evelien Boeije wordt door het adviesbureau uit Leiden geprezen om haar “grote mate van originaliteit”. Morgens: “Met haar analytische, vernieuwende en creatieve blik is zij altijd op zoek naar hoe de organisatie verbeterd en het werk leuker gemaakt kan worden. Met haar gedrevenheid en enthousiasme draagt zij graag bij aan de groei van mensen, teams en organisaties.” 

Boeije kan leunen op ruim twaalf jaar aan professionele ervaring. Nadat ze in 2006 aan de Universiteit Utrecht afstudeerde als Meester in de Rechten, begon ze haar loopbaan bij het Openbaar Ministerie (OM) als Jurist. Daar hield ze zich onder meer bezig met het beoordelen van strafzaken. Na ruim drieënhalf jaar werd ze bevorderd tot Beleidsadviseur van het OM. In die rol – die ze bijna vier jaar bekleedde – ondersteunde ze onder andere de Politie en het Bestuur van de regio Haaglanden.

De afgelopen jaren is Boeije actief geweest binnen het Ministerie van Justitie & Veiligheid (MJV). Hier vervulde ze verschillende functies, waaronder als Beleidsadviseur Rechtsbijstand en Beleidsadviseur Keteninformatie. In haar meest recente rol was ze actief als procesbegeleider. Na ruim drieënhalf jaar werkzaam te zijn geweest bij het MJV, besloot Boeije de stap naar Morgens
 te maken, een adviesbureau gespecialiseerd in organisatietransities. 

Drie nieuwe professionals gestart bij adviesbureau Morgens

Verder heeft Morgens ook twee Consultants aan zijn team toegevoegd. Allereerst Joost Imthorn, die de overstap maakte vanuit adviesbureau Seastarters, waar hij ruim een jaar actief was als Consultant. In de periode daarvoor (2014 – 2017) doorliep Imthorn het Young Executive programma van Boer & Croon Management. Vanuit het managementbureau werd hij onder meer ingezet als projectleider bij postbedrijf Sandd, als adviseur bij advocatenkantoor Loyens & Loeff, als projectleider bij het Ministerie van Defensie, als beleidsadviseur bij de Rijksuniversiteit Groningen en als projectmanager bij de gemeente Enschede. Imthorn startte zijn loopbaan in de adviesbranche bij RebelGroup als Junior Consultant, nadat hij in 2013 de masteropleiding Public Management aan de Erasmus Universiteit Rotterdam afrondde. 

De nieuwe werkgever van Imthorn prijst zijn brede ervaring en veelzijdigheid: “Door zijn combinatie van resultaatgerichtheid, flexibiliteit, luistervaardigheid en kunst om door te vragen om tot de kern te komen, is hij een prettige samenwerkingspartner en kan hij in verschillende sectoren goed uit de voeten.” Imthorn voegt daaraan toe dat hij in het bijzonder een teamspeler is: “Samen naar gedeeld succes. Dat is waar ik voor ga. Dit realiseer ik door oog te hebben voor de kracht van een ander, te denken in oplossingen en de juiste verbinding tussen beide te maken.” 

Ook Lianka Bruijnen is onlangs gestart als Consultant bij Morgens. Haar nieuwe werkgever is erg te spreken over haar intermenselijke kwaliteiten: “Ze is gevoelig voor de onderstroom in organisaties en is sensitief voor de verschillende belangen en behoeftes die spelen. Lianka werkt graag met mensen samen. Het organiseren van workshops en inspirerende interactieve sessies is op haar lijf geschreven. [..] Ze krijgt energie van het zoeken naar en vinden van nieuwe wegen en manieren van werken, om daarmee tot de meest effectieve en innovatieve oplossingen te komen.” 

Bruijnen maakte de overstap vanuit de Technische Universiteit Delft, waar ze actief was als Trainee HR & ICT Reporting: “Mijn focus lag op ICT-innovatie en Business Intelligence projecten, specifiek gericht op HR.” Daarvoor werkte ze als Trainee Business Analytics binnen de Universiteit Leiden. “Als trainee Business Analytics lag mijn focus op data-analytics en procesverbetering bij de Universiteit Leiden, specifiek op het gebied van Business Intelligence”, licht Bruijnen toe.

Voorafgaande aan haar traineeships studeerde Bruijnen af aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, waar ze een mastergraad in General Management behaalde. In diezelfde periode deed ze vanuit een stage werkervaring op bij voedingsmiddelenconcern Unilever, als Assistant Marketing Excellence Manager, een rol die ze ongeveer een jaar vervulde.