Joram Mossink versterkt zorgspecialist Equalis als Junior Consultant

08 juni 2018 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Joram Mossink, een professional met expertise in het zorgdomein, is als Junior Consultant gestart bij Equalis. Mossink is afkomstig van CGI, waar hij hiervoor werkzaam was als Data Scientist binnen de Emerging Technologies Business Unit van de ICT dienstverlener.

In zijn nieuwe rol als Consultant wil ervaren data scientist Joram Mossink zijn interesse en ervaring in het zorgdomein combineren met zijn ontwikkeling in data-analyse. Zo kan hij meer waarde toevoegen voor klanten van Equalis
, een adviesbureau dat zich binnen de gezondheidszorg richt op het verbinden van partijen, kennis en data. Met de komst van Mossink telt het Utrechtse adviesbureau nu zestien professionals.

Voorafgaande aan zijn professionele loopbaan behaalde Mossink een bachelor in Psychologie aan de Universiteit Leiden en een master in ‘Neuroscience & Cognition’ aan de Universiteit Utrecht. Gedurende zijn opleiding deed hij aan de University of California in San Diego onderzoek naar epigenetische veranderingen bij mariniers voor-, tijdens- en na uitzending naar oorlogsgebieden. Hij deed daar ervaring op met het werken met en verwerken van grote datasets, alsmede het ontwikkelen van modellen om de invloed van bepaalde factoren te kunnen bepalen.
Joram Mossink, Consultant - EqualisNa zijn afstuderen besloot Mossink als zelfstandig dataspecialist aan de slag gegaan, waarna hij vervolgens bij ICT dienstverlener CGI werd aangesteld als data scientist. In die rol heeft hij zich beziggehouden met het analyseren van lopende contracten en/of projecten voor het globale business intelligence team.

Sinds kort maakt Mossink als nieuwe Junior Consultant deel uit van Equalis. Gevraagd naar de eigenschappen en kwaliteiten die hij heeft meegebracht naar Equalis, geeft het zorgconsultancybureau aan: Joram is enthousiast, neemt veel energie met zich mee en typeert zichzelf als een echte doorzetter. Joram is zeer betrokken en maakt zich nieuwe projecten snel eigen. Met zijn kritische én positieve blik maakt hij uitdagingen van problemen en levert oplossingen met helder een resultaat.

Begin dit jaar werd het team van Equalis reeds versterkt met de komst van Hilde Taverne
.