Aloys Vonk, David Zijlmans en Maurice van Slooten partner bij Baker Tilly Berk

10 januari 2018 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Accountants- en adviesorganisatie Baker Tilly Berk heeft drie nieuwe partners benoemd: David Zijlmans (Advisory en Publieke Sector), Aloys Vonk (vestiging Nijmegen) en Maurice van Slooten (vestiging Velsen).

“De benoemingen van deze drie nieuwe partners zijn representatief voor hoe onze organisatie zich ontwikkelt. De benoemingen van Maurice van Slooten en Aloys Vonk sluiten aan op onze ambitie om de regionale MKB-adviespraktijken te verstevigen. Met de benoeming van David Zijlmans versterken wij onze positie in de publieke sector,” aldus Marcel Huisman, bestuursvoorzitter van Baker Tilly Berk.

Maurice van Slooten (38) voltooide in 2004 zijn opleiding Fiscale Economie en ging direct na zijn studie bij Baker Tilly Berk  aan de slag als junior belastingadviseur. In 2006 rondde hij zijn doctoraal Fiscaal Recht af aan de Universiteit van Amsterdam en in 2009 de beroepsopleiding voor belastingadviseurs (NOB). Naast zijn werk als fiscaal adviseur bij Baker Tilly Berk werkte Maurice ruim tien jaar in het bedrijf van zijn vader. Bij Baker Tilly Berk ontwikkelde hij zich tot manager belastingadviseur. Als partner wordt hij verantwoordelijk voor het verder vergroten van de (fiscale) adviespraktijk in Velsen en omgeving.

Aloys Vonk, David Zijlmans en Maurice van Slooten partner bij Baker Tilly Berk

David Zijlmans (42) is opgeleid als registeraccountant aan de Universiteit van Amsterdam. Na vijf jaar te hebben gewerkt als assistent accountant bij Deloitte, start hij in 2002 als controller/hoofd concernfinanciën bij de gemeente Tilburg. David maak in 2007 de overstap naar EY en volgt in 2015 en 2016 de opleiding International Public Sector Accounting Standards (IPSAS). Hij specialiseert zich, eerst als senior manager later als executive director, op het gebied van finance & control voor de publieke sector. Bij Baker Tilly Berk is hij verantwoordelijk voor de adviesgerichte dienstverlening aan de overheid en semi-publieke instellingen op het gebied van ruimte & vastgoed, het sociaal domein en de bedrijfsvoering.

Aloys Vonk (36) studeerde in 2009 af als accountant (AA) en heeft daarnaast in 2012 de opleiding NBA belasting-accountant afgerond. Aloys werkt sinds 2003 in de accountancy, waarvan ruim twaalf jaar bij EY waar hij zich heeft ontwikkeld tot eindverantwoordelijk accountant en adviseur voor het MKB. Hij werd in 2015 benoemd tot executive director en was verantwoordelijk voor de Accounting, Compliance & Reporting-praktijk in de regio Eindhoven. Bij Baker Tilly Berk is Aloys verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de MKB accountancy-praktijk in de regio Zuid en maakt hij deel uit van de leiding van de vestiging Nijmegen. 

Per 1 maart 2018 neemt Anneke van Zanen-Nieberg het roer over van Marcel Huisman, waarmee Baker Tilly Berk tegen die tijd vooralsnog als enige top-10 accountantskantoor een vrouw aan de top heeft. Zij krijgt de leiding over een team van 900 medewerkers verspreid over zeventien vestigingen. De internationale organisatie van Baker Tilly is actief in meer dan 140 landen.