Drie nieuwe professionals versterken groeispecialist RevelX

29 september 2017 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

RevelX heeft haar team versterkt met drie nieuwe ‘growth-entrepeneurs’: Idriss Abdelmoula, Huub Schuijn en Folkert Roorda. “Wij zijn erg trots dat RevelX op dit moment zo hard groeit, zowel in business als in medewerkers!”, aldus RevelX partner Jeroen van der Vlugt.

Huub Schuijn studeerde in 2014 af in Persuasive Communication aan de Universiteit van Amsterdam, waarna hij besloot te kiezen voor het ondernemerschap. Schuijn was in datzelfde jaar medeoprichter van Yournalism, een innovatieve startup op het gebied van journalistiek. De afgelopen jaren heeft Schuijn als freelance consultant uiteenlopende opdrachtgevers ondersteund op het gebied van onder meer (technische) marketing & strategie en businessmodel innovatie. Daarnaast coachte hij startups en scaleups en verzorgde hij voor diverse universiteiten gastlessen op het gebied van social media, digitale transformaties en growth hacking. 

Als ervaren Growth Hacker zal Schuijn zich de komende periode gaan richten op het uitbouwen van de digitale propositie van RevelX. Het Amsterdamse RevelX specialiseert zich in commerciële vraagstukken, waaronder het ontwikkelen van groeistrategieën, versnellen van productontwikkeling en de implementatie van sales & marketing transformaties.

Huub Schuijn, Folkert Roorda en Idriss Abdelmoula

Folkert Roorda behaalde in 2017 zijn master in Management of Technology aan de TU Delft. Als freelancer heeft hij ruim vijf jaar ervaring op het gebied van Growth Hacking. In samenwerking met Growth Tribe heeft hij zijn skills binnen dit vakgebied verder versterkt. Bovendien is hij mentor geweest bij Impact Hub Amsterdam, een community van ondernemers met oog voor duurzaamheid. Tijdens zijn studie liep Roorda onder meer stage bij Accenture, waar hij zijn afstudeerscriptie schreef gericht op het versnellen van de energietransitie door middel van corporate venturing activiteiten. Ook was hij actief als Business Developer bij de Nederlandse startup Voiila, een marktplaats voor het aanbieden van diensten.

Naast zijn ervaring als Growth Hacker kan Roorda bogen op ruime expertise in projectmanagement, data-analyse, data driven marketing, productontwikkeling en het aantrekken van financiering. Verder beschikt hij over sterke digitale skills, die hij als Growth Entrepreneur bij RevelX zal gaan inzetten.

Idriss Abdelmoula, bij RevelX gestart als Strategy Consultant, rondde in 2014 zijn Master in Economics & Business af aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Vervolgens werkte hij enkele jaren als Rijkstrainee bij het ministerie van Economische Zaken (EZ) en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Bij laatstgenoemde werkte hij bovendien een jaar als Investment Analyst. In zijn nieuwe rol bij RevelX zal Abdelmoula onder meer de investment tak van RevelX verder gaan uitbouwen.

Jeroen van der Vlugt, Partner bij RevelX, is verheugd over de versterking van het team en geeft aan: “Wij zijn trots dat Folkert, Huub en Idriss hebben gekozen voor onze snelgroeiende onderneming. Samen kunnen wij onze klanten nog beter helpen bij het realiseren van hun groei- en digitale uitdagingen.”

Het team van RevelX werd eerder dit jaar al versterkt door de komst van: Kauan von Novack, Noud van Alem, Carmen Dragt en met Koos Verkleij en Michael Verstraeten.