17 consultants maken promotie bij Monitor Deloitte Nederland

25 september 2017 Consultancy.nl 6 min. leestijd
Meer nieuws over

De Nederlandse tak van Monitor Deloitte heeft zeventien promoties bekendgemaakt. De promoties maken onderdeel uit van een grotere promotieronde binnen de adviespraktijk van Deloitte Nederland.

Monitor Deloitte, dat in 2012 ontstond als gevolg van de overname van Monitor Group door Deloitte, is de wereldwijde strategietak van het Big Four accountancy- en advieskantoor. Volgens de meest recente data telt Monitor Deloitte wereldwijd zo’n 1.500 adviseurs, verspreid over meer dan 25 locaties. Bij de Nederlandse tak van Monitor Deloitte, gevestigd in Deloitte’s The Edge kantoor aan de Amsterdamse Zuidas, hebben onlangs zeventien adviseurs een promotie gekregen. Tien van hen promoveerden van Business Analyst tot Consultant, twee van Consultant tot Senior Consultant en vijf van Senior Consultant tot Manager*. Een overzicht van de benoemingen:

Van Business Analyst tot Consultant

Björn Vennema werkt sinds begin 2016 voor Monitor Deloitte en houdt zich als Innovation & Strategy Consultant bezig met de inzet van kennis uit zowel de publieke en private sector ten behoeve van sociale innovatie.

Fleur Ruiterman trad begin 2016 toe tot Deloitte’s strategiepraktijk. Daarvoor was ze afgestudeerd in Chinese economie in Shanghai en had ze stages gelopen bij de Shanghai Stock Exchange en bij het UFS Consumer & Market Insight team van Unilever.

Iris Stassen startte in mei vorig jaar bij Monitor Deloitte als Analyst, nadat ze hier in het kader van haar afstuderen aan de Technische Universiteit Eindhoven (Operations Management & Logistics) eerder al zeven maanden stage had gelopen.

Mathijs Weck behaalde in 2015 zijn Master in Energy Science aan de Universiteit Utrecht. Eerder rondde hij stages af bij Alliander en SEC Biomass (Oekraïne). In maart 2016 sloot hij zich aan bij Monitor Deloitte.

17 gepromoveerden

Mohammed Chahbari is begin vorig jaar in dienst getreden bij Monitor Deloitte. Chahbari voltooide twee masters aan de Rijksuniversiteit Groningen (Industrial Engineering and Management en Finance).

Jelle Joustra sloot zich in september 2015 aan bij Monitor Deloitte. Eerder schreef hij mee aan het boek ‘Koppelzones’, waarin uiteen wordt gezet hoe bedrijven met organisatorische innovatie hun transactiekosten kunnen verlagen.

Martijn Schut heeft enkele jaren als adviseur gewerkt voor AF Advisors. Begin 2016 startte hij als Analyst bij Monitor Deloitte. Eerder voltooide hij twee Masters aan de RSM Erasmus University (Strategic Management en Finance & Investments).

Thom Greving is sinds februari 2016 in dienst bij het strategiekantoor. Hij behaalde een Master in Biomedical Engineering aan de Rijksuniversiteit Groningen en liep onder meer stages bij Philips en het op duurzaamheid gerichte adviesbureau Bioclear Earth.

Thijs Durieux startte eind 2015 bij Monitor Deloitte. In datzelfde jaar had hij zijn master in Engineering afgerond aan de TU Delft, waar hij naast zijn studie ook actief was als lid van de studentenraad en hielp bij het opzetten van een cursus rondom duurzaamheid.

Vicky Bruinsma sloot zich in april van vorig jaar aan bij Deloitte’s strategietak. Voor die tijd studeerde ze aan de TU Delft, waar ze twee masters wist af te ronden, een in Management of Technology en een in Life Science & Technology.

Van Consultant tot Senior Consultant

Karin Ritsema werkt sinds ruim drieënhalf jaar voor Monitor Deloitte. Ze behaalde een Master in Economics (Specialisatie in Entrepreneurship en Strategy) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Thomas van den Kieboom ging in 2014 aan slag bij Deloitte als Business Analyst, waarbij zijn focus onder meer lag op M&A en corporate finance. Sinds 2016 vervult hij de rol van Strategy Consultant binnen Monitor Deloitte.

Van Senior Consultant tot Manager

Arnav Sawhny is sinds 2015 actief bij Monitor Deloitte. Als Manager gaat hij zich richten op strategisch advies voor klanten in Noord-Amerika en de EMEA- en Asia Pacific-regio’s. In zijn eerdere rol stond hij klanten bij in de Consumer Business branche.

Clemence Mul-Simons heeft enkele jaren voor KPMG gewerkt in de rol van Senior Innovation Consultant. Na haar overstap medio 2016 heeft ze die rol bij Monitor Deloitte voortgezet, om deze nu op Manager niveau te gaan vervullen.

Martijn van Hal heeft de afgelopen jaren, onder meer in de rol van Innovation Consultant gewerkt voor Deloitte. Afgelopen juni besloot hij intern de overstap te maken naar de strategietak van Deloitte.

Louise van Loon startte in 2016 als Senior Consultant bij Monitor Deloitte. Sindsdien is ze binnen de publieke sector betrokken geweest bij projecten op het gebied van strategie en adviseerde ze onder meer over inkoop, infrastructuur en EU-fondsen.

Yashodhan Nevatia is sinds medio vorig jaar Senior Consultant. Eerder was hij zo’n zes jaar Project Lead en System Engineer voor enkele door de Europese Commissie gefinancierde R&D-projecten voor Space Application Services in Brussel.

De Nederlandse tak van Monitor Deloitte wordt geleid door serviceline-leader Peter Sanders, die al dertien jaar werkzaam is voor het kantoor en afgelopen zomer promoveerde tot Partner. Hij wordt in zijn functie geholpen door diverse andere Senior Partners die zijn verbonden aan de strategiepraktijk.

Vorige maand kondigde de Nederlandse afdeling van Strategy&, de strategietak van Big Four concurrent PwC, ook een promotieronde aan. Lucas Prat Bertrams en Marc Hoogenberg werden aangesteld als Partner en er werden drie nieuwe Directors benoemd: Christel Karsten, Edgar Simons en Marcel Otten.

 * Het carrièrepad binnen de adviestak van Deloitte kent drie niveaus boven dat van de Manager: Senior Manager, Director en Partner.