Monitor Deloitte

In de snel veranderende wereld is het noodzakelijk om de juiste strategische beslissingen te maken waarmee je met vertrouwen het succes tegemoet gaat, nu en in de toekomst. Of het nu gaat om het nastreven van nieuwe groei, het leveren van de nieuwste innovaties, het maximaliseren van bestaande rendementen of het effectiever beheren van risico's, bedrijven moeten klaar zijn om te handelen tijdens de unieke momenten die toekomstig succes en falen bepalen. 

Dat is waar Monitor Deloitte in uitblinkt. Bij Monitor Deloitte, het strategie consulting team van Deloitte, helpen we toonaangevende internationale organisaties met vertrouwen door de toekomst te navigeren door het maken van duidelijke, tijdige en inspirerende strategische keuzes. In 2012 werd de Monitor Group overgenomen door Deloitte en geïntegreerd in de wereldwijde Strategy Consulting praktijk. Hierdoor bouwen we voort op het nalatenschap van zes Harvard Business School business leaders (inclusief Michael Porter, Roger Martin en Larry Keeley).

Onze consultants

De strategie consultants van Monitor Deloitte combineren diepgaande ervaring op strategische vraagstukken met de expertise van andere teams binnen Deloitte (bv. Deloitte Digital) waardoor we onze klanten helpen hun meest cruciale beslissingen op te lossen, waarde te creëren en transformationeel succes te behalen. De sleutel tot duurzame groei wordt verwezenlijkt door de vragen ‘where to play’ en ‘how to win’ uit Monitor’s Strategic Choice Cascade™ te beantwoorden en door te zorgen dat het bedrijfsmodel toekomstbestendig is. Monitor Deloitte is de afgelopen jaren gigantisch gegroeid en bestaat momenteel uit meer dan 100 strategie consultants. 

Wat maakt ons uniek?

We bevorderen een innovatiecultuur die de ontwikkeling van nieuwe oplossingen voor de volgende generatie stimuleert. Als toptalent binnen Monitor Deloitte denk je 'outside of the box' om de beste oplossingen te vinden, ondersteund door duidelijke projectdoelstellingen en plannen. Vanaf dag 1 zal je samenwerken met klanten, krijg je verantwoordelijkheid en neem je zelf initiatief. Je zult nauw samenwerken met ambitieuze Deloitte collega's uit andere disciplines (zoals Analytics, Innovation en Deloitte Digital) en regio's. In deze multidisciplinaire teams is jouw expertise cruciaal.

Projecten binnen Monitor Deloitte zijn op te delen in vijf belangrijke competentiegebieden:

  • Corporate & business unit strategy
  • Innovation
  • Digital strategy
  • Customer & market strategy
  • Business transformation

Onze cultuur kan het beste worden omschreven als open en vriendelijk, met een grote verscheidenheid aan loopbaantrajecten die individuele loopbaanflexibiliteit en betrokkenheid vergroten. We zullen je persoonlijke ontwikkeling ondersteunen met ons uitzonderlijk leerprogramma (inclusief de mogelijkheid om een ​​MBA te volgen aan een top business school of te werken voor een Deloitte - memberfirm in het buitenland), een competentiemodel op maat en continue feedback.

Monitor Deloitte | Nieuws