Kjeld Sanders en Stephen Fiedeldeij versterken VODW

30 mei 2017 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

VODW heeft zijn gelederen versterkt met twee adviseurs: Kjeld Sanders en Stephen Fiedeldeij. Sanders is aangesteld als Principal Consultant binnen het Business Strategy team, Fiedeldeij is binnen het Transformatie Management team gestart als Consultant Business Transformation.

Kjeld Sanders heeft de afgelopen jaren vanuit verschillende functies gewerkt aan commercieel-strategische vraagstukken binnen de financiële sector, met name binnen Banking en Asset Management. Zo droeg hij bij aan het opnieuw vormgeven van de pricing vraagstukken bij Theodoor Gilissen Bankiers, waar hij zo’n vijf jaar werkzaam was, in zijn laatste rol als Head of Business Development. “In het kader van het provisieverbod binnen de beleggingsdienstverlening deed de kans zich voor om pricing te ontwikkelen die optimaal aansluit bij de waardeperceptie van de klant, een geweldig interessante en impactvolle opdracht”, blikt Sanders terug.

Recenter heeft Sanders bij KBL European Private Bankers in Luxemburg bijgedragen aan de commerciële strategie op Europees niveau. Zo richtte hij zich onder meer op het ontwikkelen en uitrollen van een digitale strategie voor de groep. Daarnaast hield hij zich bezig met strategische initiatieven op het gebied van M&A, zoals de commercial due diligence voor de voorgenomen fusie tussen Theodoor Gilissen Bankiers en Insinger de Beaufort.

Per 1 februari besloot hij een nieuwe uitdaging aan te gaan als Principal Consultant bij VODW, een marketingadviesbureau uit Leusden dat bedrijven ondersteunt op het gebied van strategie, marketing en innovatie. Sanders, die deel uitmaakt van het Business Strategy team, zegt over zijn nieuwe rol: “Ik krijg energie van uitdagingen op het snijvlak van strategie, commercie en technologie. VODW past als een handschoen bij deze interesses en ik ben daarom erg blij om nu deel te zijn van dit mooie team!”

Stephen Fiedeldeij en Kjeld Sanders - VODWStephen Fiedeldeij is bij VODW gestart als Consultant Business Transformation en versterkt in die rol het Transformatie Management team. Voor zijn benoeming bij VODW werkte Fiedeldeij acht jaar als strategy & transformation consultant binnen de afdeling Telecom, Media & Entertainment van Capgemini Consulting. Naast zijn ervaring als management consultant werkte hij drie jaar in diverse sales- en productmarketingfuncties bij Hewlett-Packard Nederland.

De afgelopen jaren heeft Fiedeldeij zich vooral beziggehouden met klantvraagstukken binnen de telecomsector in Nederland en België en was betrokken bij diverse transformatievraagstukken bij telecompartijen. Fiedeldeij heeft ruime ervaring op het gebied van ‘operating model’ ontwikkeling en transformatierealisatie en vormt volgens VODW daarmee een waardevolle aanvulling op de bestaande transformatiecompetentie van het team.

Fiedeldeij vertelt enthousiast over zijn nieuwe rol binnen VODW: “Ik heb de drive om samen met mijn collega’s elke organisatie die zich wil transformeren te ondersteunen in het proces. Doordat het opdrachtenportfolio in de telecomsector bij VODW is gegroeid de afgelopen periode, kan ik al vanaf dag één aandacht geven aan deze sector die zich in de frontlinie van de digitale transformatie begeeft.” Gevraagd naar waar hij zich in de eerste periode mee bezig heeft gehouden, zegt hij: “De afgelopen weken heb ik mogen werken aan een interessante customer experience transformatie opdracht in de telecomsector.”