Capitalmind verhuist naar nieuw kantoor in Den Bosch

17 februari 2017 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Corporate finance adviesbureau Capitalmind heeft een nieuw kantoor betrokken in Den Bosch. Het bureau rondde het afgelopen jaar 14 deals af in de Benelux en begeleidde internationaal 40 deals.

Capitalmind werd medio 2014 opgericht door de fusie van Nederlands corporate finance kantoor BlueMind en het Franse Capital Partner. Anno 2017 telt het bureau bijna 50 professionals verspreid over zeven vestigingen in Frankrijk, Nederland, Duitsland en Denemarken. Het M&A kantoor heeft in totaal 40 deals begeleid in 2016. 

Capitalmind verhuist naar nieuw kantoor in Den Bosch

Het Nederlandse kantoor van Capitalmind staat al sinds de oprichting van rechtsvoorganger BlueMind in 1999 in Den Bosch. Deze vestiging doet dienst als hoofdkantoor voor de Benelux, en heeft in 2016 14 deals begeleid. Het succes van de Nederlandse vestiging is niet onopgemerkt gebleven. Capitalmind is door Acquisition International uitgeroepen tot Corporate Finance Advisory Firm of the Year voor de Benelux. Begin vorig jaar won Capitalmind de ‘Deal of the Year Award’ van de Dutch Corporate Finance Association voor zijn advies bij de overname van Wok to Walk door het Japanse horecaconcern Toridoll. 

Onlangs is het Benelux kantoor van Capitalmind verhuisd naar een nieuw kantoor. Het corporate finance bureau heeft een pand betrokken aan de Reitscheweg 49 dat zo’n 150 meter verwijderd is van het vorige kantoor. Het pand is goed te bereiken vanaf de A2 en ligt in de buurt van het Nederlandse hoofdkantoor van ERP-leverancier SAP.