Ellen Veenema start als Junior Consultant bij Magnitude Consulting

27 december 2016 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Magnitude Consulting heeft haar team versterkt met Ellen Veenema, die is aangesteld als Junior Consultant. In haar nieuwe rol zal zij zich met diverse strategische, bestuurlijke als veranderkundige vraagstukken binnen verschillende sectoren bezighouden. 

Ellen Veenema studeerde recentelijk af in Organisational Change & Consulting aan de Rotterdam School of Management, na eerder haar Bachelor in International Business aan de Rijksuniversiteit Groningen te hebben behaald. Gedurende haar studie was Veenema onder meer actief binnen studievereniging STAR (Study Association of Rotterdam School of Management, Erasmus University). Ze was onder meer verantwoordelijk voor het verbinden van masterstudenten van haar masteropleiding met (consultancy)organisaties met het oog op de organisatie van loopbaanactiviteiten en - evenementen. 

Ook was ze de jaren ervoor actief binnen studenten-adviesbureau UniPartners Groningen, waar ze een bestuursrol vervulde. Hierin werkte ze een jaar als Project Manager en als HR Manager. In laatstgenoemde rol was ze onder andere verantwoordelijk voor de recruitment en selectie van studentconsultants, verzorgde ze trainingsprogramma's en sollicitatietrainingen en organiseerde ze beoordelingen van bestuursleden. Tijdens haar Bachelor periode was ze verder zo'n tweeënhalf jaar werkzaam als administratief assistent bij een gerechtsdeurwaarders- en incassokantoor en liep ze in 2014 stage bij talentontwikkelaar YSE.

Ellen Veenema - Magnitude

In navolging van haar afgeronde masterstudie en haar eerdere aanraking met de consultancybranche besloot Ellen Veenema haar loopbaan te starten binnen de adviesbranche en koos ze vorige maand voor een nieuwe uitdaging bij Magnitude Consulting, een adviesbureau uit Zeist dat zich richt op grootschalige verandertrajecten op het gebied van strategie en organisatiekunde. Veenema is aangesteld als Junior Consultant en zal in haar nieuwe rol betrokken zijn bij trajecten op het snijvlak van strategie, organisatieverandering en -besturing.

Recentelijk organiseerde Magnitude Consulting een Inhousedag voor studenten. Tijdens deze middag was er alle ruimte voor de studenten om kennis te maken met het adviesbureau, haar consultants en het werken in de consultancybranche.