Magnitude Consulting trekt Julia Schultz als aan trainee

28 februari 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Julia Schultz heeft zich als trainee aangesloten bij Magnitude Consulting. Bij het organisatieadviesbureau uit Zeist doet de masterstudent dit jaar onderzoek naar innovatie in de bankensector.

“Ik ben per 1 februari begonnen als junior trainee bij Magnitude Consulting”, vertelt Schultz: “Ik volg nu de master Organisatiewetenschappen aan de Tilburg University, waarbij ik de kans heb gekregen om deel te nemen aan het extended masterprogramma.” Een extended master is een stage waarmee studenten hun reguliere masteropleiding kunt uitbreiden. In samenwerking met partnerorganisaties biedt het programma de studenten een plek om aan hun praktische en professionele vaardigheden te werken. “Tijdens deze master volg ik een junior traineeship van een jaar naast het reguliere masterprogramma”, aldus Schultz.

Voorafgaand aan haar master voltooide Schultz de bachelor Organisatiewetenschappen, ook in Tilburg. “Tijdens mijn bachelor ben ik een actieve student geweest”, laat ze weten. “Ik heb in verschillende commissies gezeten bij studievereniging POLIS, een semester in Sydney gestudeerd en een bestuursjaar gedaan bij internationale studentenorganisatie AIESEC. Hier was ik verantwoordelijk voor het contact leggen en onderhouden met getalenteerde studenten die ambitie hadden om een internationale stage te lopen. Verder was ik de afgelopen twee jaar met veel plezier werkzaam als klantadviseur bij CZ.”

Magnitude Consulting trekt Julia Schultz als aan trainee

Bij Magnitude Consulting – dat ruim 20 jaar geleden werd opgericht en opdrachtgevers ondersteunt bij het realiseren van duurzame prestatieverbetering – kan Schultz dit jaar uitgebreid kennismaken met de adviesbranche. “Het aankomende jaar zal ik een interessant onderzoek doen naar innovatie in de bankensector en ook mijn collega’s ondersteunen bij uitdagende projecten.” In de projecten die Magnitude uitvoert worden klanten bijgestaan op gebieden als strategie, besturing & organisatie en regievoering. 

Tot besluit geeft Schultz aan met veel plezier te zijn begonnen aan haar traineeship: “Ik hoop het komende jaar veel te leren van mijn collega’s en hun ervaring met het consultancyvak, door met hen samen te werken aan interessante vraagstukken. Verder wil ik mij persoonlijk ontwikkelen tot een enthousiaste en betrokken consultant.” 

Lees ook: Sven Onnink over zijn start bij Magnitude Consulting.