Consultant Bram Rietveld versterkt Solid Professionals

03 augustus 2016 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Solid Professionals heeft er een nieuwe collega bij. Bram Rietveld was hiervoor werkzaam bij Sogeti, waar hij projecten uitvoerde bij onder meer ABN AMRO en KPN. Bij Solid Professionals is hij aan de gang gegaan als Consultant op het gebied van Finance & Risk.

Drie jaar geleden behaalde Bram Rietveld (28) zijn MSc Business Studies (Executive Programme) met een specialisatie in Finance aan de Universiteit van Amsterdam. Parallel aan deze studie werkte hij 2,5 jaar in diverse rollen voor Rabobank Nederland en Rabobank International. Na het afronden van zijn studie begon Rietveld bij grote ICT-dienstverlener Sogeti als PMO. Na een aantal interne projecten en programma’s, waaronder het inrichten van financiële processen en service management voor een grootschalig cloud programma, werd hij ingezet bij externe klanten als ABN AMRO en KPN voor het opzetten van PMO en risicomanagement in meerdere programma’s.

Bram Rietveld - Solid Professionals

“Vooral tijdens mijn laatste opdracht waarin ik risicomanagement binnen het IFRS 15 programma van KPN heb ingericht, merkte ik dat de Finance & Risk gerelateerde inhoud mij zeer aanspreekt”, vertelt Rietveld. Toen hij in contact kwam met Solid Professionals kreeg hij een baan aangeboden op dit gebied. “Toen Solid Professionals mij de kans bood om mezelf verder te gaan ontwikkelen op het gebied van Finance & Risk en Solid Professionals ook nog eens een heel leuke club bleek te zijn hoefde ik niet lang na te denken om deze nieuwe uitdaging aan te gaan.” 

Rietveld startte onlangs als Finance & Risk Consultant bij de Advisory-tak van het bureau. Solid Professionals is gevestigd in Utrecht en helpt onder meer organisaties uit de financiële sector. Finance en risk management vraagstukken zijn daarbij een van de speerpunten van het bureau. Een van de eerste opdrachten van Rietveld is het ondersteunen bij de financial reporting voor de Global Financial Markets and Treasury-afdeling van ING.

Eerder dit jaar versterkte Solid Professionals zijn Finance & Risk adviesteam al met Consultant Michael Pelk.