Finext verbindt zich als partner aan Inspire Circle of Professionals

11 juli 2016 Consultancy.nl
Profiel

Financieel adviesbureau Finext heeft zich als partner aangesloten bij Inspire Circle of Professionals, een kennisdelingsplatform voor met name financiële professionals. Als onderdeel van het partnership zal Finext onder meer inhoudelijke bijdragen leveren aan de bijeenkomsten en sessies van het kennisnetwerk en de leer- en ontwikkeltrajecten van de Inspire-professionals ondersteunen.

Inspire Circle of Professionals is een kennisdelingsplatform dat regelmatig evenementen en bijeenkomsten organiseert, met als voornaamste doelgroep financiële professionals. Het kennisnetwerk van het platform telt ruim 300 deelnemers, die elkaar ontmoeten in zowel bijeenkomsten, kennisdelingsgroepen en op de online Inspire community. “Wij geloven dat persoonlijk contact de manier is om jouw netwerk en vakkennis verder te ontwikkelen. Door dit in een vertrouwde, vakkundige en inspirerende setting samen met gelijkgestemden te organiseren, ontstaat er een omgeving waar openheid gestimuleerd wordt”, aldus Robert van Gemert, de oprichter van Inspire Circle of Professionals.

Finext verbindt zich als partner aan Inspire Circle of Professionals

Voor het organiseren van de bijeenkomsten werkt Inspire samen met een verzameling van expertise- en onderwijspartners. Onder de acht onderwijspartners bevinden zich onder meer Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit (RSM), Tilburg University, en verschillende hogescholen waaronder Avans, Fontys en Hogeschool Utrecht. De expertisepartners van Inspire omvatten enkele adviesbureaus. Zo hebben Big Four kantoren Deloitte en EY zich als partner aan het netwerk verbonden, evenals BMC Advies, IT-consultancy en oplossingen leverancier CTAC, onderwijsadviesbureau KPC groep en inkoopadviesbureau 4C.

Finext

De meest recente toevoeging aan de lijst met partners is financieel adviesbureau Finext. Het adviesbedrijf dat zich toelegt op het verbeteren van financiële processen bij organisaties en op de inzet van financiële professionals, heeft daarnaast een sterk streven om haar kennis te delen met vakgenoten en professionals in de financiële sector. Om die reden heeft Finext besloten om zich per 1 mei 2016 te verbinden aan Inspire Circle of Professionals als expertisepartner. Van Gemert over de nieuwe toevoeging: “Bij Finext zijn vertrouwen, verbinden en verrassen het vertrekpunt om deskundigheid uit te dragen. Kortom, wij vormen een mooi span!”

Finexter Alexander Berkhoff voegt toe: “Inspire is een hoogwaardig netwerk van gedreven financiële professionals (onder andere CFO’s, controllers en riskmanagers).” Het bureau gaat Inspire versterken op het gebied van inhoud, en zal bijdragen leveren aan diverse kennisgroepen en themasessies van het kennisplatform, evenals bij de nieuwe thema-community voor Finance Function Excellence. Bovendien zullen Finext en Inspire samen vorm geven aan de in-house leer- en ontwikkeltrajecten voor financials.