Adviesbureau TWST versterkt met drie nieuwe adviseurs

28 juni 2016 Consultancy.nl 4 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

TWST heeft gelederen versterkt met drie nieuwe professionals. Julia de Borst en Linde Peters zijn aangesteld als nieuwe vennoten binnen het adviesbureau en Ron de Goeij heeft zich als associate bij het bureau gevoegd. Dictus Nicolai, Managing Partner van TWST, laat weten verheugd te zijn met de komst van de nieuwe aanwinsten, die voor TWST geen onbekenden vormen.

Gevestigd in Naarden, is TWST een organisatieadviesbureau dat bestuurders en leidinggevenden helpt bij het oplossen van complexe vraagstukken, waarbij het gespecialiseerd is in het verbeteren van de commerciële slagkracht van bedrijven en het verbeteren van de effectiviteit van dienstverlening. In lijn met hun groeiende opdrachtenportfolio is het team recentelijk uitgebreid met drie nieuwe adviseurs, waarmee het team van TWST inmiddels bestaat uit vijftien professionals. Julia de Borst en Linde Peters zijn nieuwe vennoten binnen TWST en Ron de Goeij heeft zich als associate aangesloten. 

Vanaf 1 mei is Julia de Borst gestart als nieuwe vennoot. De Borst heeft een bedrijfskundige achtergrond en is o.a. werkzaam geweest bij KPMG Advisory en OLVG, waar ze veel kennis heeft opgedaan met performance management en Lean. Over De Borst zeggen haar nieuwe collega’s onder andere: “Julia heeft een bijzondere combinatie doordat ze daadwerkelijk met de 'handen aan het bed' heeft gestaan in de gezondheidszorg en ook aan de 'zijkant' als adviseur via KPMG Advisory. Haar plezier zit erin om voor problemen concrete oplossingen te bedenken, immers haar filosofie is hoe concreter hoe sneller het is opgelost.” Ook geven ze aan: “Julia is onder meer gespecialiseerd in het aanbrengen van structuur in complexe veranderingen. Zo was ze bijvoorbeeld betrokken bij de fusie tussen de ziekenhuizen OLVG en SLAZ en daarin heeft ze begeleid in de visie ontwikkeling en de implementatie. Hiernaast zit haar kunde op efficiëntie en kwaliteitsverbetering en heeft ze ruime kennis met Lean Six Sigma en verschillende performance management tools.” 

Julia de Borst, Linde Peters, Ron de Goeij - TWST

Rond dezelfde periode is Linde Peters bij TWST aangesloten als vennoot. Peters is organisatie antropoloog en heeft een diverse werkachtergrond van research manager bij HPO Center tot trainingsactrice en richtte eigen bedrijven op zoals Fris! denken en doen en Bordenvol. TWST’ers over hun nieuwe collega: “Linde gaat graag met open vizier de uitdaging en het avontuur aan. Haar motto daarbij is: De winst om in beweging te komen is altijd groter dan de winst van het niets doen. Bekijk het stap voor stap. Steeds zichzelf verrassen; je kunt veel meer dan je denkt. Dat laat ze anderen ook graag ervaren.” Verder wijzen ze op het “sterk ontwikkelde observatievermogen” van Peters. “Hoe verhouden verschillende teamleden zich tot elkaar en welke geschreven en ongeschreven regels zijn er? Haar analytisch vermogen in combinatie met een daadkrachtige natuur zorgt er voor dat haar observaties snel worden omgezet in actie en goed toepasbaar zijn in de praktijk. Een goede portie eigenwijsheid en creativiteit zorgt voor een fris perspectief in het verandertraject.”

Ron de Goeij, tenslotte, heeft zich bij TWST aangesloten als associate. De Goeij is bedrijfskundige en werkte onder meer voor Shell, Orange, KPN en Getronics. TWST’ers over De Goeij: “Ron combineert de 'harde kant' (10 jaar Shell) en de 'zachte kant' (10 jaar Improvisatietheater) met elkaar. Een ideale combinatie.” Hij heeft ruim twintig jaar ervaring opgedaan in zowel kleine als grote bedrijven in binnen- en buitenland en deelt volgens TWST “zijn kennis en kunde met mensen die van niets iets willen maken.” Volgens TWST zit de kracht van De Goeij vooral in zijn ruime ervaring in improvisatie theater. “Ron is graag innovatief bezig met zijn klanten, want anders doen begint vooral met anders ervaren. En juist daar zit zijn kracht, ervaringen creëren die impact maken en energie geven om mooie ambities te realiseren.” 

Dictus Nicolai, Managing Partner van het adviesbureau, spreekt van een “fantastische versterking van het TWST team”. Hij geeft aan: “Zij raakten ons in de afgelopen tijd met hun kennis, ervaring, diversiteit en enthousiasme.”

Eerder dit jaar breidde TWST haar partnerteam uit met Anja Ringerwole en eind vorig jaar werden de ervaren adviseurs Felicienne Bloemers en Sander Boon toegevoegd aan de gelederen.