TWST

TWST is een vernieuwend advies- en trainingsbureau voor prestatieverbetering. We helpen onze klanten om hun klantprestaties op een houdbare manier te verbeteren.

Verbeteren is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Te vaak hoor je dat verander- en verbeterinspanningen slechts een tijdelijke opleving in de zakelijke en/of klantprestaties geven. Bij TWST vinden we dat zonde. En vooral ook onnodig. 

De kunst is verbeteren zo aanstekelijk te maken dat de hele organisatie wordt geïnspireerd en eraan mee gaat én blijft werken. Dat levert zowel tevredener klanten, geïnspireerdere medewerkers als betere cijfers op.

Onze aanpak is erop gericht onszelf overbodig te maken. Wij ondersteunen leidinggevenden in de organisatie zodat zij zelf de gezamenlijke ambities duurzaam realiseren.

Onze interventies vinden grotendeels in het werk plaats waardoor effecten beter te monitoren zijn en ook beter beklijven. Nieuw gedrag wordt meteen geïmplementeerd, getest en verbeterd. Bijkomend voordeel is dat het minder ‘extra’ tijd vraagt van teams en leidinggevenden.

Leren gebeurt in actie en door in kleine stapjes doelen te realiseren met een focus op de klant en het positieve resultaat. Welke zaken gaan al goed, wat lukt er al wel en hoe kun je daar meer van doen. 

TWST helpt:

  • om 'continu verbeteren'​ onderdeel te maken van de manier van werken. Door naast het gebruik van lean instrumenten, dag- en weekstarts; leidinggevenden en hun teams te coachen op leiderschap en teameffectiviteit. Met als resultaat dat prestaties op een aanstekelijke wijze verbeteren;
  • de commerciële slagkracht te vergroten. Door met de salesorganisatie het salesproces stap voor stap te verbeteren de commerciële teams uit te dagen op hun commerciële talent. Met als resultaat meer klanten, betere klantrelaties, meer en grotere opdrachten; kortom meer omzet. In het bijzonder begeleidt TWST bouwbedrijven zoals Ballast Nedam, BAM, Hochtief op tendertrajecten en projectuitvoering.

De TWST School biedt in-company leiderschapstrajecten aan.

Daarnaast heeft de TWST School met de training ‘TWST the way you consult‘ voor  interne/externe adviseurs, en voor leidinggevenden met ‘Sturing geven aan Zelfsturing‘, een open inschrijving.

Werkwijze

Nieuwsgierig naar hoe wij werken? Neem dan een kijkje op onze website, waar je kunt lezen hoe we voor onze klanten overtuigend en blijvend resultaat realiseren.

TWST | Nieuws