Ervaren organisatieadviseurs verbinden zich aan TWST

05 november 2015 Consultancy.nl

Twee ervaren organisatieadviseurs hebben zich recent aan adviesbureau TWST verbonden. Felicienne Bloemers heeft zich aangesloten als Associate vanuit haar eigen adviesbureau Felicienne Consulting, terwijl ook Sander Boon vanuit zijn talentadviesbureau Talent Rendement door TWST als Associate is aangesteld.

Felicienne Bloemers studeerde af in Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Maastricht waarna in 1991 haar loopbaan startte als Accountant bij Arthur Andersen. Vrij snel maakte ze de overstap naar Arthur Andersen Business Consulting. Bloemers deed in de negen jaar bij het consultancybureau veel consulting-ervaring op en heeft voor zowel voor de praktijk in Amsterdam als die in New York gewerkt. Daarna maakte ze de overstap naar Schiphol Group voor een periode van zes jaar. Hierna heeft ze in de creative industry haar sporen verdient door onder andere werkzaam te zijn als Director voor de product- en interieurontwerper Marcel Wanders. Sinds april 2015 is Bloemers werkzaam vanuit haar eigen adviesbureau Felicienne Consulting.

Felicienne Bloemers, Sander Boon - TWST

Sander Boon runt sinds begin 2015 zijn eigen talentadviesbureau Talent Rendement. Daarvoor was Boon meer dan zeven jaar werkzaam voor bij ManpowerGroup. Boon startte zijn loopbaan bij KPN als Productmanager, maar besloot liever de richting van HR-advies en recruitment in te slaan. Alvorens hij bij ManpowerGroup aan de slag ging, in zijn laatste rol als Senior Adviseur, was Boon een korte periode actief als Recruiter bij accountancy en advieskantoor Deloitte. Boon studeerde Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen en heeft in de loop der jaren meerdere coachings- en trainingsopleidingen op het gebied van Leiderschap gevolgd. 

Bloemers en Boon hebben zich recent alle twee vanuit hun eigen adviesbureaus als Associates verbonden aan TWST. Het organisatieadviesbureau uit Naarden helpt bestuurders en leidinggevenden bij het oplossen van complexe en taaie vraagstukken en is naar eigen zeggen gespecialiseerd ‘in het verbeteren van de commerciële slagkracht van bedrijven en het verbeteren van de effectiviteit van dienstverlening’. Bloemers houdt zich onder andere bezig met thema's als performance management, finance en verandermanagement. Boon ondersteunt vanuit zijn expertise organisaties ‘lerend’ te worden en begeleidt leiderschapstrajecten.

In september breidde TWST haar partnerteam nog uit met Anja Ringerwole.

Nieuws

Meer nieuws over