Tim van Pelt als Associate aan de slag bij M3 Consultancy

10 juni 2016 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Supply chain & operations specialist M3 Consultancy heeft onlangs zijn gelederen versterkt. Tim van Pelt is aangesteld als Associate bij het bureau uit Utrecht en zal in zijn nieuwe rol klanten helpen met het verbeteren van hun strategie, supply chain en operaties.

Tim van Pelt is een young professional met een achtergrond in Operations Management & Logistics en in Strategic Management, waarin hij twee Masters afrondde, respectievelijk aan de Technische Universiteit Eindhoven en aan Tilburg University. Gedurende een deel van zijn studieperiode was Van Pelt werkzaam als freelance consultant voor UniPartners Eindhoven, waar hij onder andere benchmark onderzoek doorvoerde voor een provincie, arbeidsmarktonderzoek verrichte voor ASML en voor UniPartners zelf een KPI dashboard ontwikkelde.

Tim van Pelt - M3 Consultancy

Van Pelt is onlangs als Associate aangesteld bij supply chain & operations specialist M3 Consultancy. Het bureau, dat is gevestigd in Utrecht, helpt bedrijven bij het verbeteren van hun supply chain en interne operaties, waarbij het verbeteren van bedrijfsprocessen centraal staat. M3, dat in 2004 werd opgericht door Martin Mommersteeg, Erwin Matthijssen en Arjan van Moorsel, richt zich op vier belangrijke kerngebieden: Supply Chain Strategy, Supply Chain Finance, Implementation & Change en Aviation Strategy. Onder zijn klantenkring mag M3 Consultancy onder meer namen rekenen als Unilever, Tata, Action en Nuon.

Met de toevoeging van Van Pelt telt M3 Consultancy inmiddels elf consultants en associates. “Het is mijn ambitie om als Associate bij M3 Consultancy klanten te helpen hun strategie, supply chain en/of operaties te verbeteren door pragmatische, en goed onderbouwde oplossingen”, aldus Van Pelt over zijn nieuwe uitdaging.