M3 Consultancy sluit zich aan bij wereldwijde speler Argon & Co

13 september 2023 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Nederlands advieskantoor M3 Consultancy heeft zich aangesloten bij Argon & Co, een wereldwijd adviesbureau gespecialiseerd in operations- en supply chain-dienstverlening.

Argon & Co is een advieskantoor met meer dan 500 professionals in 10+ landen. De firma, dat zijn hoofdkantoor heeft in Frankrijk, is sinds 2021 actief op de Nederlandse markt, waar het door middel van de overname van R&G Global Consultants voet aan de grond kreeg (R&G had ook kantoren in andere Europese landen).

Met de komst van M3 Consultancy breidt Argon & Co zijn Nederlandse team uit met bijna twintig consultants. M3 Consultancy-partners Martin Mommersteeg, Erwin Matthijssen en Arjan van Moorsel worden onderdeel van het MT.

Argon & Co buys Dutch operations specialist M3 Consultancy“We zijn verheugd om te beginnen aan een nieuw hoofdstuk”, geeft Mommersteeg aan. “Als onderdeel van Argon & Co kunnen we bedrijven nu nog breder van dienst zijn. Dit stelt ons in staat om de groei van onze consultants en klanten te versnellen.”​

Mommersteeg is de oprichter van M3 Consultancy. Hij richtte het bureau in 2004 op na eerder werkervaring te hebben opgedaan bij Kearney en Turner. Matthijssen en Van Moorsel kwamen beiden in 2008 aan boord.

In de afgelopen twintig jaar is M3 Consultancy uitgegroeid tot een gevestigde boutique consultancy, gespecialiseerd in supply chain-strategieën en (digitale) operaties en actief voor klanten in uiteenlopende sectoren. Onder meer vanwege de impact die het bureau voor klanten maakt, prijkte M3 Consultancy vorig jaar in de ranking van Consultancy.nl van beste supply chain management bureaus van ons land.

“We zijn verheugd om M3 Consultancy welkom te heten binnen ons team”, geeft Aart Willem de Wolf, partner bij Argon & Co, aan. “Hiermee breiden we ons team en dienstverlening uit op het gebied van supply chain strategie, digitale transformatie en M&A due diligence. Bovendien beschikken we nu over een groter en krachtiger team ten aanzien van data analytics, modelling en implementaties.”​

De overname van M3 Consultancy is voor Argon & Co de eerste deal in 2023. De afgelopen jaren koos het kantoor (dat achter zich een private equity investeerder heeft geschaard) geregeld voor anorganische uitbreiding om te groeien binnen zijn belangrijke markten (vooral in Europa en de Azië-Pacifische regio).