Liselotte van Schie verruilt Deloitte voor Getting the picture

25 mei 2016 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Liselotte van Schie is per 1 mei begonnen als change management consultant bij Getting the picture. Met de nieuwe aanwinst kan het visual consultancybureau zich nog meer gaan richten op het begeleiden van change trajecten.

Met een Master in International Development Studies op zak, behaald aan de Universiteit Utrecht, begon Liselotte van Schie haar loopbaan als trainee bij Gemeente Haarlemmermeer. Na het traineetraject te hebben doorlopen trad Van Schie in dienst bij Boer & Croon Management. Als Young Executive vervulde zij de rol van project- en interim manager in uiteenlopende trajecten, daarnaast volgde ze een uitgebreid young professional development programma. Eind november 2014 maakte ze de overstap naar Deloitte, waar ze als senior consultant aan de slag ging binnen de Human Capital praktijk van Deloitte Consulting. Hier kwam haar passie voor gedragsverandering naar voren – bij het advieskantoor specialiseerde zij zich in behavioural changetrajecten, waarbij haar focus lag op leiderschap, strategische communicatie, learning en change management.

Liselotte van Schie - Getting the picture

Getting the picture
Begin deze maand is Van Schie gestart bij Getting the picture (GTP), een zusterbedrijf van ontwerpbureau in60seconds* dat opdrachtgevers helpt met ‘business visualisatie’. Het bureau is in 2013 opgericht en richt zich in toenemende mate ook op change trajecten. “Visuele middelen zijn tegenwoordig essentieel in management- en changetrajecten. Met de komst van Liselotte kunnen we nog beter invulling geven aan de behoeften van onze klanten op het gebied van people & change,” aldus Paul Schilp, partner bij Getting the picture.

* Animatiestudio in60seconds ontwikkelt concepten, infographics, video’s en uitleganimaties. Het bureau is gespecialiseerd in het overbrengen van een complexe boodschap in korte video’s.