Serena Westra versterkt team van Getting the Picture

20 april 2015 Consultancy.nl

Serena Westra is per 1 april begonnen als Visual Consultant bij Getting the picture. Hiervoor was Serena werkzaam in design, marketing en nieuwe media, onder meer bij THNK en CC zorgadviseurs. “In haar nieuwe rol combineert Serena Westra woord met beeld, wat resulteert in nieuwe inzichten en perspectieven”, aldus Paul Schilp, medeoprichter van het ‘visual consultancy’ adviesbureau.

Serena Westra
Serena Westra behaalde in 2013 haar master in Communication & Media Studies aan de Universiteit van Amsterdam (UvA). In de jaren daarvoor deed Westra uiteenlopende ervaring op in korte projecten binnen het communicatie en mediaspectrum. In die tijd is ze ook verbonden aan THNK (School of Creative Leadership) en werkt ze ruim drieënhalf jaar voor het ‘Institute of Network Cultures’, dat is verbonden aan de Hogeschool van Amsterdam. Daar doet ze onderzoek naar nieuwe media, helpt ze bedrijven bij het organiseren van evenementen en is onder meer verantwoordelijk voor communicatie.

Medio 2013 besloot Westra als freelancer aan de slag te gaan met als focusgebieden nieuwe media, communicatie en illustratie. Aan het einde van dat jaar sloot zij zich aan als Creative Facilitator bij CC Zorgadviseurs, een managementadviseur voor de zorg. Daar was ze onder meer verantwoordelijk voor marketing en communicatie, e-learning ontwikkeling, design en redactie van de blog en nieuwsbrief.

Serena Westra, Getting the picture

Getting the picture
Na anderhalf jaar was het tijd voor een nieuwe uitdaging en begin deze maand verruilde Serena Westra CC Zorgadviseurs voor Getting the picture (GTP), waar ze is gestart als Designer/Visual Consultant. Getting the picture is sinds 2013 een merk (‘het visual consultancylabel’) van ontwerpbureau in60seconds* en richt zich op business visualisatie, co-creatie en visual consultancy.

Met de komst van Serena Westra heeft het bureau alvast een ervaren designer in huis gehaald. “In haar nieuwe rol combineert Serena Westra woord met beeld, wat resulteert in nieuwe inzichten en perspectieven", aldus GTP mede-oprichter Paul Schilp over de toegevoegde waarde van Westra.

*Animatiestudio in60seconds ontwikkelt concepten, infographics, video’s en uitleganimaties. Het bureau is gespecialiseerd in het overbrengen van een complexe boodschap in korte video’s. 

Nieuws

Meer nieuws over