SeederDeBoer organiseert op 9 juni Inhousedag voor masterstudenten

22 april 2016 Consultancy.nl

Na een geslaagde editie afgelopen februari en vorig jaar september vindt in juni alweer een nieuwe editie plaats van de SeederDeBoer Inhousedag. Het evenement is gericht op studenten die bijna, of net hun masteropleiding hebben afgerond. Tijdens deze dag maken ze kennis met SeederDeBoer en ervaren ze hoe het is om voor het organisatieadviesbureau uit Hilversum te werken. De inschrijving loopt tot en met 29 mei 2016.

Met ongeveer vijftig professionals in dienst, is SeederDeBoer een Nederlands middelgroot consultancybureau dat onder meer opdrachten uitvoert bij grotere organisaties in de financiële-, zorg-, publieke- en woningcorporatie-markt. Voor de komende jaren heeft het bureau een ambitieus groeipad ingezet en is constant op zoek naar versterking van de organisatie. Om aanstormend talent te leren kennen en kennis te laten maken met het bureau organiseert SeederDeBoer geregeld een inhousedag voor masterstudenten of net afgestudeerden (met richtingen als Bedrijfskunde, economie, econometrie of een technische opleiding).

Inmiddels staat de volgende inhousedag alweer gepland en wel op donderdag 9 juni 2016. Tijdens de middag kunnen deelnemers de drijfveren, manier van werken en enkele professionals van SeederDeBoer leren kennen. Volgens Linda Guldenmund, Office Manager bij SeederDeBoer, vormt de inhousedag de ideale mogelijkheid voor de studenten om de cultuur van het bureau te proeven: “De studenten gaan aan de slag met een uitdagende case, zodat ze echt ervaren hoe het is om als Young Professional bij SeederDeBoer te werken. Zij krijgen de hele dag de gelegenheid om vragen te stellen aan de huidige Young Professionals*, over bijvoorbeeld hun ervaringen en opdrachten bij klanten, of hoe zij onze bedrijfscultuur ervaren.” De middag wordt vervolgens afgesloten met een borrel.

Geïnteresseerden kunnen zich tot en met 29 mei 2016 voor de SeederDeBoer Inhousedag inschrijven op de website van het bureau. Selectie vindt plaats op basis van CV en motivatie.

Meer weten over hoe het is om als Young Professional bij SeederDeBoer aan de slag te gaan? Lees de ervaringen van Pim van der Lienden.

* Sinds 2010 biedt SeederDeBoer Young Professionals een intensief traineeshiptraject. In een programma van drie jaar, doorlopen jonge talenten een traject van werken en training, waarin ze worden opgeleid tot volwaardig organisatieadviseur.
In de afgelopen jaren zijn op die manier meer dan 25 Young Professionals gestart bij SeederDeBoer.

Nieuws

Meer nieuws over