Morgens breidt zorgpraktijk uit met consultant Eva Bos

03 februari 2016 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Morgens, een adviesbureau uit Leiden, heeft de gelederen begin dit jaar versterkt met Eva Bos, die aan de slag is gegaan als consultant.

Eva Bos (1985) heeft na haar master Neuropsychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen als kinder- en jeugdneuropsycholoog gewerkt bij Koninklijke Visio, een expertisecentrum voor blinden en slechtzienden. Daar was zij onder meer betrokken bij projecten gericht op het verbeteren van de revalidatieprocessen en de samenwerking tussen de verschillende disciplines. Na haar studie is Bos naar Zweden verhuisd, waar ze bij verschillende onderwijs- en zorginstellingen heeft gewerkt op het gebied van Lean, projectmanagement en innovatiepsychologie.

Na zo’n 2,5 jaar in Scandinavië te hebben gewoond is Bos naar Nederland teruggekeerd en direct aan de slag gegaan bij Morgens, een consultancybureau uit Leiden dat zich specialiseert in het implementeren van verbetertrajecten. Bij het bureau gaat ze zich met name richten op opdrachtgevers in de zorgsector – naast openbaar bestuur en de financiële sector een van de drie kernsectoren van de veranderspecialist.

Morgens beschrijft Bos als “betrokken, analytisch en altijd op zoek naar hoe het beter kan.” In haar vrije tijd doet ze het liefst iets actiefs buiten in de natuur, “zoals skiën, mountainbiken of hiken. Zweden was daar natuurlijk bij uitstek geschikt voor!”, aldus de kersverse consultant van Morgens. Ander hobby’s die Bos heeft zijn onder meer muziek maken, lezen en borrelen/eten in de stad.

Met de indiensttreding van Bos bestaat het team van Morgens uit 20+ professionals. Onlangs verbond Anouk Blanken zich als junior consultant aan het adviesbureau.