Anouk Blanken versterkt team adviesbureau Morgens

24 december 2015 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Organisatieadviesbureau Morgens heeft onlangs Anouk Blanken binnen het adviesteam aangesteld als nieuwe Junior Consultant. Blanken is afkomstig van Integrand Nederland, waar zij tijdens een bestuursjaar en als HR Manager veel ervaring opdeed in organiseren, samenwerken en leidinggeven.

Anouk Blanken studeerde vorig jaar af in Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast volgde ze een minor in Entrepreneurship. Gedurende haar studie deed blanken werkervaring op tijdens diverse bijbanen en stages. Zo liep zij zes maanden stage bij Unilever in het Leadership Development team (HR Expertise). Daar hield ze zich onder meer bezig met het analyseren van HR data en daarnaast met Employer Branding.

In 2012 kwam ze terecht bij Integrand Nederland, een organisatie die bemiddelt tussen bedrijven en studenten voor stages en afstudeeropdrachten. Hier gaf Blanken als HR Manager en bestuurslid leiding aan 130 bestuursleden verspreid over twaalf vestigingen. Blanken over haar tijd bij Integrand: “Als HR Manager en bestuurslid van Integrand heb ik kennisgemaakt met diverse verandertrajecten. In die periode heb ik geleerd dat veranderen pas echt werkt als je dat samen doet. Door samen kansen te zien, kansen te creëren en kansen te grijpen sta je als organisatie sterker en ben je weerbaar in een tijd van continu veranderen. De menselijke factor kan het verschil maken.”

Sinds oktober 2015 is Blanken een nieuwe uitdaging aangegaan en is zij werkzaam als Junior Consultant bij Morgens, een adviesbureau uit Leiden dat gespecialiseerd is in proces-, project- en verandermanagement. Haar bestuursjaar bij Integrand Nederland heeft volgens Morgens de verandervisie van Blanken gevormd: “Het beste resultaat wordt bereikt door alle gezichten dezelfde kant op te krijgen en samen de verandering te bewerkstelligen”, luidt de visie van Blanken.

Naast haar werk is Anouk Blanken fervent sporter. “Van jongs af aan weet ik niet beter dan dat sport een belangrijk onderdeel uitmaakt van mijn leven. Sport geeft mij positieve energie, ontspanning en plezier, waardoor ik mezelf weer kan opladen.” Alvorens Blanken bij Morgens begon, gaf zij skilessen in het Oostenrijkse Serfaus. “Eenmaal terug was ik helemaal opgeladen en klaar voor een nieuw avontuur, namelijk aan de slag als junior consultant bij Morgens!”