Martin de Jong keert terug naar DRV Corporate Finance

14 januari 2016 Consultancy.nl

Martin de Jong is terug op het oude nest. Drie jaar geleden verruilde De Jong DRV Corporate Finance, onderdeel van DRV Accountants & Adviseurs, voor een uitdaging bij StainAlloy Nederland. In zijn nieuwe rol bij DRV zal hij zich als directeur voornamelijk richten op het verder uitbouwen van de corporate finance praktijk van het bureau.

Martin de Jong is een professional met ruime financiële ervaring. Als CFO en mede-eigenaar werkte De Jong de afgelopen drie jaar voor StainAlloy, een groothandel/distributeur in hoogwaardige buizen en verbindingsstukken voor de offshore en petrochemische markt. Alvorens hij daar begin 2013 terecht kwam was hij werkzaam bij DRV Accountants & Adviseurs, met elf kantoren en zo’n 500 professionals een van de grootste advies- en accountancybureaus in Zuidwest Nederland.

DRV biedt opdrachtgevers een breedspectrum aan diensten op het snijvlak van onder meer accountancy-, corporate finance, belasting-, en subsidieadvies. Zo ondersteunt DRV (Corporate Finance) opdrachtgevers onder meer bij bedrijfsovernames, subsidieaanvragen, het verbeteren van bedrijfsprestaties, optimalisatie van personeelsbestanden of het regisseren van privévermogen.

Begin januari van dit jaar besloot De Jong om terug te keren naar DRV als partner en om de rol van directeur te vervullen binnen DRV Corporate Finance. Naast de Jong is ook Pieter Poortvliet directeur van de corporate finance praktijk, die verder wordt bemand door Niels Verdoorn en Martijn Verhoeven (beiden Junior Adviseur) en Stefan van Vliet (Adviseur).

In lijn met zijn duidelijke toekomstambities voor de corporate finance praktijk, zal De Jong zich primair gaan richten op de verdere uitbouw van het aantal opdrachten van DRV Corporate Finance. “Het voelt goed en weer heel vertrouwd,” aldus Martin over zijn terugkeer naar DRV, om daaraan toe te voegen: “…De diversiteit in opdrachten die we in 2015 hadden, willen we ook in 2016, want dat maakt het werk zeer interessant voor alle teamleden.”

De Jong besluit: “De vooruitzichten voor 2016 zijn zeker positief. De opleving van de economie is voelbaar en de groei die we zagen in het vierde kwartaal 2015 zet door. We hebben mooie opdrachten onderhanden, zowel bij cliënten van DRV Accountants & Adviseurs als ondernemers die via banken en aanbevelingen van andere partijen met ons in contact komen. Ik zie het als mijn taak ervoor te zorgen dat we juist die combinatie van opdrachtgevers en opdrachten dit jaar voortzetten.”

Nieuws

Meer nieuws over