ConQuaestor besteedt ICT uit aan IT Hands On

07 januari 2016 Consultancy.nl 1 min. leestijd

Consultancybureau ConQuaestor besteedt de komende vijf jaar zijn ICT beheer uitbesteed aan Hands On, een IT-dienstverlener uit Weesp. Met de IT-systemen van Hands On kunnen consultants van ConQuaestor beter werken op flexibele plekken in het land of op locatie bij klanten.

Na de eerdere teruggedraaide fusie met Grant Thornton, en de verkoop van de interimpraktijk aan detacheerder DPA, besloot het management van ConQuaestor de afgelopen maanden om zijn IT-landschap te optimaliseren. Het consultancybureau, dat zich voornamelijk richt op procesoptimalisatie, IT, risk, financieel en programma management, nam diverse oplossingen van aanbieders onder de loep en koos uiteindelijk voor de dienstverlening van Hands On, een ICT-dienstverlener uit Weesp. 

De komende vijf jaar zal Hands On verantwoordelijk zijn voor het leveren van ConQuaestor’s IT-omgeving, waarbij de circa 100 consultants van het bureau in staat gesteld zullen worden om te werken met uniforme ICT middelen zoals de nieuwste software, goede laptops, efficiënt beheer, MDM en cloud oplossingen. The IT systemen van Hands On maakt het daarnaast voor de consultants van ConQuaestor mogelijk om op flexibele plekken in het land of op locatie bij de klant flexibel te kunnen werken.

IT dienstverlener Hands On is geen onbekende van ConQuaestor – de twee partijen werken sinds 2013 op regelmatige basis samen bij gezamenlijke klanten. “Dit partnership heeft nu geleid tot deze samenwerking waarbij een grote efficiencyslag wordt gemaakt”, aldus ConQuaestor over het partnership.