I&O Research verhuist naar nieuw kantoor Amsterdam

30 december 2015 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Begin volgend jaar verhuist I&O Research officieel naar het UP Office Building in Amsterdam, dat naast het kantoor in Enschede de enige vestiging zal zijn van het onderzoeks- en adviesbureau. De vestigingen in Hoorn en Nieuwegein houden vanaf januari 2016 op te bestaan, en de medewerkers die daar gevestigd zijn verhuizen allemaal mee naar Amsterdam. Bovendien zal het bureau in 2016 zijn 20-jarig jubileum vieren.

I&O Research is een onderzoeks- en adviesbureau voor de overheid, non-profit en profit-organisaties dat werd opgericht in 1996. Het bureau telt zo’n vijftig werknemers en richt zich op het uitvoeren van beleids- en marktonderzoek, klant- en medewerker-tevredenheidsonderzoek, kwantitatieve analyses en prognoses, en levert daarnaast diensten op het gebied van dataverzameling met behulp van klant- en burgerpanels, evenals beleidsmonitoring en evaluatie onderzoek. Het bureau wordt geleid door een tweekoppige directie bestaande uit Inge Reijmer en Gerben Huijgen.

I&O

I&O Research bedient voornamelijk klanten in de publieke en non-profit sector, maar soms ook voor het bedrijfsleven. Voorbeelden zijn onder meer ministeries, lokale overheden (gemeenten, provincies, waterschappen), ProRail en NS, het Centraal Bureau voor de Statistiek en het Sociaal Cultureel Planbureau, evenals verschillende media en NGO’s, zoals KWF Kankerbestrijding.

Onlangs werd bekend dat de activiteiten van I&O Research in Hoorn en Nieuwegein begin volgend jaar zullen verhuizen naar Amsterdam. Vanaf 4 januari 2016 zal het marktonderzoeksbureau officieel gevestigd zijn in het UP Office Building aan de Piet Heinkade in Amsterdam. De vestigingen in Hoorn en Nieuwegein verdwijnen, en de medewerkers die daar actief zijn verhuizen mee naar de nieuwe locatie aan het IJ. Het kantoor in Enschede wordt wel behouden.

“We willen met onderzoek en advies bijdragen aan beter onderbouwde keuzes van onze klanten bij de overheid en in de non-profitsector. Met vestigingen in Amsterdam én Enschede denken we nóg beter in staat te zijn deze missie te realiseren en onze klanten te bedienen”, vertelt de directie over het besluit om te verhuizen naar de nieuwe locatie. Relaties van het bureau zijn van harte uitgenodigd om na de opening de nieuwe locatie te bezoeken voor een rondleiding en een kop koffie, aldus I&O.