Inge Reijmer en Gerben Huijgen leiden I&O Research

05 augustus 2015 Consultancy.nl

Vanaf 1 juli 2015 vormen Inge Reijmer en Gerben Huijgen de directie van I&O Research. Zij volgen Rob van de Peppel op, die vanwege zijn gezondheid is teruggetreden als algemeen directeur van het marktonderzoeksbureau.

Met zo’n 50 medewerkers en een groeiende orderportefeuille is I&O Research inmiddels het achtste onderzoeksbureau van Nederland. I&O Research richt zich met name op de publieke sector, waarbij het opdrachtgevers helpt met kwantitatief onderzoek, interviews, focusgroepen en big data. Expertisegebieden van het bureau zijn: Economie, Detailhandel & Vrije tijd, Verkeer & Vervoer, Veiligheid & Leefbaarheid, Consument & Burger, Jeugd, Zorg & Welzijn en Kennis & Wetenschap

De afgelopen jaren werd I&O Research geleid door Rob van de Peppel, die sinds 2001 in dienst is bij het marktonderzoeksbureau. Vanwege gezondheidsklachten heeft hij besloten per 1 juli 2015 een stapje terug te doen, en wordt Van de Peppel opgevolgd door een duo: Inge Reijmer en Gerben Huijgen.

Gerben Huijgen en Inge Reijmer - i&o research

Inge Reijmer (1971) studeerde Sociale Geografie in Nijmegen en is al enkele jaren partner bij I&O Research. Reijmer leerde het onderzoeksvak bij EIM. In 2000 stapte ze over naar I&O Research en sinds 2006 maakt ze (naast Rob van de Peppel) deel uit van de directie. Haar inhoudelijke focus ligt in het expertisegebied Verkeer & Vervoer.

Gerben Huijgen (1978) is ook partner bij I&O Research en werkt er eveneens sinds 2000. Hij studeerde Economische Geografie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Huijgen is verantwoordelijk voor het verwerven en begeleiden van de grotere (dataverzameling) projecten en het relatiebeheer.

Nieuws

Meer nieuws over