DRV en LMG kennispartners van netwerkbeurs Contacta

02 november 2015 Consultancy.nl

DRV Accountants & Adviseurs heeft zich als kennispartner verbonden aan netwerkbeurs Contacta.nl, een jaarlijks evenement dat georganiseerd wordt door LMG Strategie+Creatie. De volgende editie van de business-to-business beurs vindt plaats op 3 tot en met 5 november in de Zeelandhallen in Goes, en staat dit jaar in het thema van de ‘Kracht van Connecties’.

Contacta.nl werd voor het eerst georganiseerd in 1986 in Goes. In zijn bestaansgeschiedenis is Contacta.nl steeds verder uitgegroeid tot een van de belangrijkste netwerkbeurzen in het Zuidwesten van het land, evenals voor Vlaanderen. Sinds 2010 is de organisatie van Contacta.nl in handen van LMG Strategie+Creatie, en dan met name van de afdeling LMG Exhibitions. LMG omschrijft zichzelf als een full service reclamebureau, heeft veertien professionals in dienst en levert advies op het gebied van merkstrategieën en positionering voor opdrachtgevers uit diverse sectoren waaronder sport en recreatie, maar ook de auto-industrie en luchtvaart. Daarnaast is het bureau verantwoordelijk voor de organisatie van een aantal andere grote events, zoals Tour de France Arrivée Zélande, Kerst aan de Kust en Horecabeurs Goes.

Contacta LMG Strategie & Creatie

Voor de editie van 2015, die zal plaatsvinden van 3 tot en met 5 november in de Zeelandhallen in Goes, is gekozen voor het thema ‘Kracht van Connecties’. In een programma vol colleges, seminars en workshops gaan bekende sprekers, aangesloten kennispartners en circa 350 standhouders in op de vraag waarom verbondenheid tussen bedrijven en organisaties uit de regio zo belangrijk is. Op Contacta.nl kunnen bezoekers – veelal vertegenwoordigers van bedrijven uit de regio’s Zeeland, Noord-Brabant en Vlaanderen – nieuwe connecties opdoen om mee te profiteren van een meer verbonden bedrijfsklimaat.

Op Contacta.nl 2015 spreken onder meer zakenvrouw van het jaar Danny Hollestelle, avonturier Wilco van Rooijen en voormalig minister Jan Kees de Jager. Ook hebben een aantal partijen uit het bedrijfsleven zich aan het evenement verbonden als kennispartner, onder wie vakblad De Ondernemer, DELTA en Rabobank. Vanuit de adviesbranche heeft DRV Accountants & Adviseurs zich aan Contacta.nl verbonden, als standhouder en kennispartner. DRV is met 11 kantoren en zo’n 450 professionals een van de grootste advies- en accountancybureaus in Zuidwest Nederland.

DRV Kennispartner Contacta 15

DRV over zijn kennispartnership met de netwerkbeurs: “Als kennispartner van Contacta willen wij ook graag onze kennis delen en de juiste informatie en inzichten geven zodat u goed onderbouwde beslissingen kunt nemen. Wijzen op de kansen en op de risico’s. Daarvoor heeft DRV veel kennis opgebouwd, én gezorgd voor een waardevol netwerk aan ‘kennissen’. Tijdens Contacta bieden wij u graag de gelegenheid om op onze stand verbinding te leggen met onze adviseurs en met onze kennissen.”

DRV organiseert tevens een inhoudelijke bijdrage tijdens de netwerkbeurs, namelijk het DRV Uurtje Wijzer op 3 november waarin ze werkgevers in een uur tijd vertellen waar ze van op de hoogte moeten zijn. Bezoek aan Contacta.nl is gratis, en is uitsluitend bedoeld voor zakelijke bezoekers. Naast het bestellen van de tickets en het bezoeken van zo’n 350 stands kunnen bezoekers zich ook aanmelden voor de verschillende workshops, colleges en seminars.

Nieuws

Meer nieuws over